شرکت ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی کترینگ و آشپزخانه های صنعتی صفر تا صد
با این کار میتوانید تخمینی از میزان فضای مورد نیاز، وسایل لازم و درآمد حدودیتان داشته باشید.
با ترکیبات غذاها بازی کنید و آنقدر آزمایش و خطا انجام دهید تا به طعم مطلوبی برسید.
ظرف و ظروف و وسایلی از این قبیل را به اندازهی لازم برای موارد موجود در منو تهیه کنید
بسیاری از کیترینگها بشقاب، ظروف نقره، ظروف شیشهای، و یا بشقابها و ظروف یکبار مصرف دارند.
میتوانید از سینیهای ویترینی و طبقهدار برای ارائهی خدمات شیکتر به مراسم و جشنها استفاده کنید.
مجوزها و گواهیهای مربوطه را اخذ کنید.
یونیفرمهای مورد نیاز برای پرسنل سرویسدهی را انتخاب کنید.
پرسنل را برای ارائهی خدمات مورد نظرتان به مشتریان آموزش دهید.
میتوانید مواد اولیه را مستقیماً از مزرعهداران تهیه کنید.
این دوره بصورت اختصاصی برای پتروشیمی مارون بندر ماهشهر برگزار شده است.
جهت درخواست مشاوره و راهاندازی کترینگ با ما در ارتباط باشید!
وقتی برای طراحی آشپزخانه صنعتی تفکر می کنید، چند عامل مهم را در نظر بگیرید
علاوه بر این ارگونومی می تواند میزان آسیب، ناراحتی و خستگی در آشپزخانه را کاهش دهد.
در دو نوع آشپزخانه صنعتی و مسکونی، چیدمان های جزیره ای رایج هستند.
وقتی برای طراحی آشپزخانه صنعتی تفکر می کنید، چند عامل مهم را در نظر بگیرید
چهار اصل از اصول هشت گانه ای که در زیر می آیند در بسیاری از زمینه های طراحی عملی و کاربردی هستند:
برای طراحی نحوه چیدمان سطوح کار توالی انجام کار در آشپزخانه معمولا به ترتیب زیر در نظر گرفته میشود:
توجه کنید که برای فرد راست دست توالی کار از دست چپ به راست است.
برای تعیین ارتفاع بهینه سطح کار در آشپزخانه میبایست به دو نکته توجه نمود :
( 119×1) +(88×4)+(122×1) / 6= 98.83 ~100 mm
آیا نظر شما غیر از این است؟ پس ما را مطلع نمائید!