ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644
ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644

راه اندازی رستوران طبق استانداردهای روز دنیا-ایران شف 88663551-88663644

یکی از لازمه های موفقیت یک بیزینس همانند صنعت رستوران، برخورداری از مدیریت حرفه ای و با تجربه است که بتواند در هر شرایطی رستوران را به بهترین شکل مدیریت کند.اکثر افراد زمانی که کار خود را شروع می کنند، بر این باور هستند که این کسب و کار، شغل آسانی می باشد و پس از اینکه مدتی از فعالیتشان گذشت مشاهده خواهند کرد که سختی ها و پیچیدگی های زیادی در این شغل وجود دارد که برطرف کردن آن ها نیازمند داشتن استراتژی های مدیریتی و تفکر اقتصادی صحیح می باشد.

فرهاد زعفری ایران شف

برای اینکه بتوانید یک مدیر موفق و کارآمد باشید، باید از آموزش هایی در حوزه ی چگونگی مدیریت رستوران بهره مند شوید. این آموزش ها به شما به عنوان صاحب و دارنده ی چنین کسب و کاری، کمک زیادی خواهد کرد و در ادامه باعث فراهم نمودن زمینه ی پیشرفت کاریتان می گردد. در این مقاله از سری مقالات گروه راه اندازی رستوران وبسایت ایران شف  می خواهیم شما را با ویژگی های یک مدیر داخلی رستوران آشنا کنیم و همچنین به مهم ترین وظایف این شخص اشاره خواهیم کرد.

ویژگی اول:

قطعا شما بارها برای خرید اجناس مختلف به فروشگاه ها مراجعه کرده اید. اگر به فروشگاهی مراجعه کنید که فروشندگان و پرسنل آن برخورد و فن بیان درستی نداشته باشند و به سوالاتتان به خوبی پاسخ ندهند، به احتمال زیاد از آن فروشگاه خرید نخواهید کرد؛ بنابراین اولین و مهم ترین ویژگی که یک مدیر داخلی موفق و حرفه ای و با تجربه این است که رفتار و برخورد حرفه ای با مخاطبان و مشتریان رستوران داشته باشد. در واقع فن بیان و نحوه ی صحبت کردن است که می تواند باعث جلب رضایت مخاطبان بشود و در گسترش دادن و شناخته تر شدن کسب و کار رستوران داری بسیار اهمیت دارد.

فرهاد زعفری راه اندازی رستوران صفر تا صد شرکت ایران شف

ویژگی دوم:

یک مدیر باید توانایی اداره و هماهنگ کردن اعضای یک مجموعه را داشته باشد. اگر در یک مجموعه، اعضا و پرسنل نظم و هماهنگی نداشته باشند و در ساعات مقرر در محل کار حاضر نشوند و یا نتوانند وظایفی را که به آن ها سپرده می می شود، به درستی انجام بدهند باعث نارضایتی مخاطبان و در نهایت شکست یا ناهماهنگی کل آن کسب و کار خواهد شد. مدیریت داخلی رستوران در چنین مواقعی باید بتواند شرایط کنونی را به خوبی کنترل و مدیریت کند و بر نحوه ی کار اعضای مجموعه و مشکلات به وجود آمده در کار، نظارت و رسیدگی داشته باشد.

آشنایی با ماهیت شغل رستوران داری، مهارت لازم برای مدیر داخلی رستوران با ایران شف

ویژگی سوم:

یک مدیر موفق باید نسبت به تمامی جوانب کار، ماهیت و نیازمندی های آن، خلاقیت و توجه داشته باشد و همواره سعی کند مشکلات حرفه ی خود را شناسایی کرده و راهکار هایی برای  برطرف سازی آن ها پیدا کند و این امر مستلزم دانش و تجربه در امور راه اندازی رستوران میباشد.

مدیریت بایستی به خواسته ها و نیاز های مشتریان اهمیت بدهد و با استفاده از خلاقیت خود باعث پیشرفت کسب و کار بشود. البته که بیان این جملات در قالب ویژگی های مدیر داخلی رستوران آسان می باشد اما چگونگی عمل کردن به آن ها و کسب چنین ویژگی ها و مهارت هایی نیازمند زمان بوده و از پیچیدگی ها و سختی هایی نیز برخوردار است.

به هر میزان که با کسب تجربه از روش های مختف بتوانید این مهارت ها را در خود پرورش دهید، در زمینه ی مدیریت رستوران خود موفق تر عمل خواهید کرد. گروه ایران شف آماده ی ارائه ی هر گونه خدمات آموزشی برای افزایش مهارت های متقاضیان محترم در خصوص کسب مهارت ها و تجارب لازم برای مدیریت داخلی رستوران می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام هماهنگی های لازم فقط کافی است که از طریق شماره های درج شده در این سایت با کارشناسان و مشاوران ما تماس بگیرید.

راه اندازی رستوران صفر تا صد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد