ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644
ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644

مصاحبه اختصاصی با فرهاد زعفری «فرصت امروز» بازار قهوه ایران را بررسی می کند / بوی خوش تجارت قهوه!


تجارت قهوه بعد از نفت دومین تجارت بزرگ دنیا به حساب می آید. حتی در برخی کشورهای آمریکای لاتین وزارت قهوه وجود دارد. در تمام دنیا به این کالا به عنوان یک کالای استراتژیک نگاه می شود، در حالی که در ایران قهوه به عنوان یک کالا و نوشیدنی لوکس محسوب می شود. طبق نظر رئیس انجمن قهوه درصورتی که فرآوری قهوه در ایران رونق گیرد سودآوری آن به حدی زیاد است که ظرف کمتر از 10 سال می تواند جایگزین صادرات نفت شود.

در این بین اما آمارهای ضد و نقیضی نیز به گوش می رسد؛  گفته شده ایران بزرگ ترین کشور تولید کننده قهوه در خاورمیانه است و به کشورهایی مثل آلمان،  لهستان و... قهوه صادر می کند. در همین رابطه گفت و گویی را با فرهاد زعفری، عضو کمیسیون آموزشی اتحادیه آبمیوه فروشان و کافی شاپ داران و مدرس دانشگاه داشته ایم که در ادامه می خوانید.

قهوه های ایران مرغوبیت ندارد

زعفری با اشاره به اینکه در ایران هیچ  گونه کارخانه تولید قهوه وجود ندارد،  به «فرصت امروز» می گوید: قهوه در مناطق استوایی مثل  جامائیکا،  جاوه،  برزیل، کلمبیا، هند و... رشد می کند و به صورت بینز (لوبیا شکل و خام مانند) وارد ایران می شود. این قهوه ها پس از وارد شدن در داخل فرآوری و بسته بندی می شوند. به همین جهت ایران در زمینه تولید قهوه هیچ فعالیتی ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که گفته شده ایران بزرگ ترین تولیدکننده قهوه در خاورمیانه است و به 11 کشور جهان قهوه صادر می کند،  می گوید: در حال حاضر حدود هشت شرکت در ایران به صورت ابتدایی و کاملا سنتی به فرآوری قهوه مشغولند. تنها شرکت مولتی کافه به صورت محدود در زمینه صادرات شیر خشک و قهوه فوری،  آن هم به کشورهای حوزه آسیای میانه مثل آذربایجان،  تاجیکستان... و در حوزه خاورمیانه نیز به کشورهای سوریه،  عراق،  پاکستان و بنگلادش قهوه فعالیت می کند. اینطور نیست که ایران بتواند در چنین سطحی قهوه تولید و به کشورهای اروپایی صادر کند زیرا این توانایی به هیچ وجه در ایران وجود ندارد.

این مدرس دانشگاه با اشاره به روند فرآوری قهوه در ایران می گوید: فرآوری قهوه در کارخانه های مواد غذایی با یک سطح ابتدایی و سنتی انجام می شود،  حتی بسته بندی آن هم به صورت غیرحرفه ای صورت می گیرد که روی آن نه برچسب و نه تاریخ انقضایی درج نمی شود.

عضو کمیسیون آموزشی اتحادیه آبمیوه فروشان و کافی شاپ داران در رابطه با کیفیت قهوه های فرآوری شده در ایران می گوید: قهوه های موجود در کشور کیفیت مرغوبی ندارند که مردم بخواهند از آن استفاده کنند. سال های سال است که قهوه به صورت ادویه از کشورهای هند، جاوه و اندونزی وارد ایران می شود؛ اینکه گفته می شود قهوه های موجود در ایران برزیلی است صحت ندارد. واردات از برزیل به دلیل بعد مسافت امکانپذیر و به صرفه نیست.

تهرانی ها روزی 2 تن قهوه مصرف می کنند

زعفری با بیان اینکه 80 درصد بازار ایران را قهوه های فرآوری داخل تامین می کنند و تنها 20 درصد در این حوزه واردات داریم،  می گوید: آماری که تا پایان سال 94 منتشر شده گویای این است که مصرف روزانه تهران در کافی شاپ ها، هتل ها و رستوران ها حدود دو تن است. شهرهای اصفهان و شیراز ماهانه یک تن و باقی شهرهای کشور نیز ماهانه یک تن مصرف قهوه دارند.

عضو کمیسیون آموزشی اتحادیه آبمیوه فروشان و کافی شاپ داران در رابطه با قیمت قهوه های موجود در بازار می گوید: قهوه های فرآوری شده در ایران کیلویی بین 25 تا 75 هزار تومان به فروش می رسند. با توجه به اینکه قهوه های وارداتی به ایران کیلویی 130 هزار تومان قیمت دارند به همین جهت شاید ماهانه یک تن در تمام کشور از قهوه های وارداتی استفاده کنیم.

وی در رابطه با قهوه های موجود در بازار می گوید: قهوه ای که در کافی شاپ ها مصرف می شود قهوه ترک، اسپرسو و قهوه فوری است.

وی ادامه می دهد: در حال حاضر نوشیدنی های جدیدی مثل تی لته یا همان چای ماسالا به بازار عرضه شده است. همچنین هات چاکلت نوشیدنی دیگری است که به منوی کافی شاپ ها اضافه شده است.

زعفری با بیان این جملات می افزاید:  قهوه های فرآوری شده در ایران در کارخانجات شکلات سازی و... هم استفاده می شوند.

فروش مجدد قهوه های تاریخ گذشته

این مدرس دانشگاه در رابطه با قیمت تجهیزات و ماشین آلات مورد استفاده در این صنعت می گوید: ماشین آلات فرآوری قهوه در ایران معمولا از کشورهای ترکیه،  روسیه و مالزی وارد ایران می شود که از 22میلیون تومان تا 80 میلیون تومان قیمت دارد. البته قیمت دستگاه ها برای استفاده در کارخانه های بزرگ تا 100 میلیون تومان هم می رسد.

وی ادامه می دهد:  البته فرآوری قهوه در کارگاه های کوچک، زیرزمینی و قاچاق محسوب می شود در حالی که این کار باید در کارخانه و زیرنظر متخصصان اتفاق بیفتد که متاسفانه در ایران اینطور نیست. گفتنی است برای فرآوری و بسته بندی قهوه، داشتن یک سوله 500 متری برای انبار و دپو کردن محصولات ضروری است.

وی در رابطه با آسیب های این حوزه می گوید: عدم شناخت قهوه، کیفیت قهوه های وارداتی و همچنین نداشتن متخصص در این حوزه از جمله آسیب های این حوزه محسوب می شود. زعفری ادامه می دهد: برندهای وارداتی که به صورت قاچاق وارد می شوند نیز مشکلاتی در بازار ایجاد کرده اند، به این صورت که با تمدید تاریخ انقضای این محصولات در بازار به فروش مجدد آنها اقدام می کنند.

به عنوان مثال انواع قهوه های آمریکایی موجود در بازار تاریخ گذشته هستند که مغازه داران تاریخ آنها را عوض می کنند و دوباره می فروشند. ایران با آمریکا روابط تجاری ندارد که قهوه آن بخواهد از طریق مجاری قانونی وارد شود،  به همین جهت این نوع قهوه ها قاچاق می شوند و نظارتی هم بر کیفیت و سلامت آنها وجود ندارد.

وی با بیان این جملات می افزاید:  در حال حاضر15 درصد قهوه های وارداتی موجود در بازار قاچاق است.

***

سرمایه اولیه

در تمام دنیا به قهوه به عنوان یک کالای استراتژیک نگاه می شود طوری که در برخی از کشورها به تاسیس وزارت قهوه مبادرت کرده اند. برای سرمایه گذاری در این حوزه مانند تمام حوزه های دیگر سطح فعالیت و نحوه سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت است.

به طور مثال برای سرمایه گذاری در یک واحد 50 هزار متری داشتن سرمایه 30میلیون دلاری ضروری است. در این سطح سرمایه گذاری شما به 200 نفر پرسنل نیاز خواهید داشت. با این حال هستند کسانی که در یک سطح کوچک و کارگاهی توانسته اند با 80میلیون تومان سرمایه اولیه به کار مشغول شوند.

البته باید در نظر داشت که روند تولید و تهیه قهوه فوری با قهوه غیرفوری بسیار متغیر است. مواد اولیه برای تهیه قهوه از کشورهایی مثل برزیل،  جاوه،  اندونزی و ویتنام به صورت دانه قهوه وارد ایران می شود. این دانه قهوه در ایران فرآوری (رست و آسیاب) شده و بسته بندی می شود.

***

مجوز و ریسک ها

قهوه فوری ایران قابلیت صادرات به سایر کشورهای جهان را دارد، اما با این حال وجود قاچاق گسترده در این حوزه یکی از آسیب های سرمایه گذاری این بخش محسوب می شود، طوری که 15درصد قهوه های وارداتی کشور قاچاق می شود. نداشتن کیفیت قهوه های وارداتی،  نبود متخصص در این حوزه و عدم شناخت قهوه باعث شده قهوه های مرغوبی در کشور وجود نداشته باشد.

گفتنی است برای گرفتن مجوز در این بخش باید علاوه بر مراجعه به سازمان صنایع، به سازمان غذا و دارو و همچنین سازمان استاندارد رجوع کرد. تجارت قهوه بعد از نفت یکی از پرسودترین تجارت های دنیا محسوب می شود، همین امر می تواند انگیزه های سرمایه گذاری در این بخش را افزایش دهد.

در راستای این صحبت باید یادآور شد علاوه بر هشت شرکت بزرگ تولیدکننده قهوه در ایران، بسیاری از شرکت ها نیز به صورت کارگاهی و در سطح کوچک به فرآوری و بسته بندی انواع قهوه مشغول هستند.

اصول راه اندازی رستوران و کافی شاپ

فرهاد زعفری هشجین مولف و مدرس دانشگاه هتلداری

پخت و پز مثل موشک هوا کردن سخت نیست، بلکه بسیار سخت تر است! چون موشک ها در مسیرشان به ماه، فاسد نمی شوند. پیش از روشن کردن گاز یا برداشتن کارد هم همه چیز در آشپزخانه در حال نابودی تدریجی است: قند در میوه ها و سبزیجات در حال فساد است، پروتئین پنیر و گوشت در حال فروپاشی است و اکسیژن هم همه چیز را از بوی خوش زیتون تا رنگ آواکادو را نابود می کند. اینها تازه فقط بخشی از مصایب آشپزی است.

هیچ راهی وجود ندارد که بتوان ترافیک تغییر قطرات امولسیون را در سس سفید اندازه گیری کرد. حتی بهترین سرآشپزان هم در دنیا هیچ از این مسئله سر در نمی آورند. هیچ کسی در برابر اشتباه کردن در آشپزخانه مصون نیست. ولی خب با دسته بندی کردن عوامل غیر مترقبه، می توان وقتی دستور غذا از راه می رسد عکس العمل نسبتاً سریع تری انجام داد. از یک سکسکه کوچک گرفته تا مصیبت های بزرگ تر از آن، همه اشتباهاتی که در آشپزخانه امکان ارتکاب آن وجود دارد در یکی از این سه دسته قرار می گیرند: دوباره کاری، امور فرعی و امور اصلی.

همه اشتباهات آشپزخانه ای و مصایب آشپزی ریشه در تغییرات ناخواسته ساختار مواد غذایی دارد. فرآیندهای معکوس چندان فرصت دوباره کاری در صورت اشتباه به ما نمی دهد. همان طور که طلا را می توان ذوب و آن را مجدداً جامد کرد، بستنی را هم می‌توان آب کرد و باز گذاشت یخ بزند، شکلات خام را می توان با چیزهای دیگر مخلوط کرد و مواد مختلف سس های روغنی را هم می توان باز از آن جدا کرد. در این موارد، فیزیک حافظه چندان طولانی مدت ندارد و باعث می شود بتوان به راحتی همه این مواد را از تخته آشپزخانه پاک کرد.

یک اشتباه را چندین بار می توان تصحیح کرد، مثلا برخی رستوران ها بستنی هایشان را دوباره فریز می کنند تا آن را تا جایی که می شود صاف و یک دست نگه دارند. دوباره کاری های فراوان در آشپزخانه بسیار کم هستند، ولی خب همیشه با مواد یکدست و این طور سهل الوصولی سر و کار نداریم. می توان قطرات سرگردان روغن را در عمق سس سفید دفن کرد؛ البته اگر این سس قصه ما، پر از پروتئین لذیذ تخم مرغی نبود که تن به این روغن نیالاید! و گره در گره خود را حفظ نکند.

بهترین آشپزها معمولا آنهایی هستند که حقه های زیادی را کشف کرده اند تا وقتی مشکلی لاجرم بروز می کند، بتوانند ماجرا را حل و فصل کنند. راه خوشمزه و خوردنی برای سفید کردن تخم مرغ یا جدا کردن سدیم و کلر از سس پرنمک وجود ندارد، ولی می توان ذهنمان را گول بزنیم و از همه این تغییرات ناخواسته چشم پوشی کنیم. کارهای فرعی راه حل هایی هستند که به ما اجازه می دهند به حواسمان دروغ بگوییم و به مزه مورد نظرمان برسیم. وقتی تخم مرغ ها قلوپ قلوپ از دل سس سفید زیادی گرمادیده سر بر می آورند، نمی شود پروتئین را از آن وسط برداشت و جدا کرد ولی می شود آنها را آن قدر هم زد تا زبان بی زبان گول بخورد و دیگر درشتی آن را حس نکند!

وقتی که نمک زیاد به سس پستو اضافه می کنید و همه ریحان را در آن خالی کرده اید، می‌ توان روغن بیش تری اضافه کرد که زبان را لیز کند و زبان فرصت این را پیدا نکند که نمک را حس کند. حس کردن طعم هزارتوی پیچیده ای از حواس را در گیر می کند و بهترین آشپزها معمولا آنهایی هستند که راه در روهای زیادی را می شناسند که با آن روی اشتباهاتشان را می پوشانند.

حتی که دیگر فاتحه غذا خوانده شده و قابل خوردن نیست هم ماجرا تمام نشده است. وقتی نشود کارهای فرعی انجام داد، نوبت به کارهای اساسی تر می رسد. این موقعیت ها کار را دشوار می کند و تهیه غذا را به نعویق می اندازد، ولی خب استفاده از غذاهای «خراب شده» می تواند نتایج شگفت انگیزی به بار بیاورد. استیک خشک و سفت را خرد کرد و داخل سس بلونز ریخت؛ برنج های له و لورده بیش از حد پخته را می توان برای ناگت استفاده کرد. سرآشپزهای رستوران پیاز را می سوزانند تا بعدا آن را کم کم به جای ماده افزودنی شیرین و دودی به جای ادویه اضافه کنند.

وقت گرم کردن رشته فرنگی داغون شده در مایکروفر خوابگاه یا کار کردن در بخش پخت ماهی بهترین رستوران‌ها، همیشه امکان بروز خطا هست. خبر خوب اینکه همیشه راهی برای رفع و رجوع کردن اشتباه وجود دارد و این راه حل چیزی نیست جز، سطل آشغال!!! مصایب آشپزی هم برای خود داستانی دارد!

مرکز تجهیزات هتل، رستوران ، کترینگ و کافی شاپ

تجهیز آشپزخانه های صنعتی هتلها، رستورانها،سازمانها، ادارات، ارگانها، کارخانه های دولتی و خصوصی


طراحی و تجهیز مکانیزه آشپزخانه های صنعتی طبق استانداردهای روز جهان

شیوه های مختلف طراحی آشپزخانه صنعتی

وقتی برای طراحی آشپزخانه صنعتی تفکر می کنید، چند عامل مهم را در نظر بگیرید:
بس با ما باشید

فضای کافی سالن پذیرایی:

داشتن فضای کافی در سالن پذیرایی رستوران برای مهمانان از مهمترین قسمت های یک آشپزخانه که قلب رستوران محسوب می شود.

اگر بهترین غذا و خدمات را داشته باشید اما فضای استاندارد برای نشستن مهمانان نداشته باشید، این امر سبب نارضایتی مشتریان شده و طبیعتا از تعداد مشتریان کسر خواهد شد.

فضای مورد نیاز برای هر صندلی حدودا 1.5 متر مربع می باشد. یعنی برای داشتن 60 عدد صندلی، نیاز به 90 متر مربع فضا دارید.

تحرک آسان کارمندان در قسمت پخت و پز آشپزخانه:

آشپزخانه مکانیزه که به خوبی طراحی شده باشد به کارمندان اجازه می دهد بدون برخورد با یکدیگر رفت و آمد کنند.

این عدم اختلال در اوج شلوغی آشپزخانه سبب هرچه بالاتر رفتن راندمان پخت، تحویل و سود بیشتر برای مجموعه می باشد.

کد بهداشت

کد های بهداشت، آشپزخانه را به رعایت قوانین خاصی برای طراحی و ترکیب بندی ملزم می کنند. به عنوان مثال در قانون اکثر ادارات بهداشت فاصله بین دستگاه یخ ساز و فاضلاب کف آشپزخانه می بایست حداقل 6 فوت یا 182 سانتیمتر باشد.

ارگونومی

تئوری علم ارگونومی در این خلاصه می شود که هر چه کارمندان شما برای انجام وظیفه خود مراحل کمتری طی کنند به نفع شما خواهد بود.یک آشپزخانه صنعتی ارگونومیک طوری طراحی شده است که کارمند می تواند در یک جا بایستد و تمامی کارهای خود را بدون کوچکترین خم شدن، دست دراز کردن ، چرخیدن و راه رفتن انجام دهد.

علاوه بر این ارگونومی می تواند میزان آسیب، ناراحتی و خستگی در آشپزخانه را کاهش دهد.

بهره وری انرژی

بهره وری انرژی باید جزو اولین مواردی باشد که در طراحی یک آشپزخانه صنعتی مورد توجه قرار می گیرد. چرا که موجب صرفه جویی در پول و هزینه های آب و برق می شود.برای بهینه سازی مصرف انرِژی می بایست یخجال های صنعتی و تجهیزات پخت و پز تا آنجا که کارآیی خود را از دست ندهند از هم فاصله داشته باشند. علاوه بر این برای به حداکثر رساندن بهره وری انرژی تجهیزات پخت و پز در مکانی قرار گیرند که هود نصب شده است.

احساسات مشتریان

فراتر از بوی اشتها آور،چیدمان آشپزخانه می تواند دیگر حواس مشتریان را مورد توجه قرار دهد.به عنوان مثال نمایشگاه آشپزخانه ، به مشتریان اجازه می دهد تا هر آنچه اتفاق می افتد را مشاهده نمایند.

انعطاف پذیری

صرف نظر از طرح نهایی، انعطاف پذیری طراحی برای هر آشپزخانه تجاری مهم است. تغییر در مدیریت یا گرایشات مواد غذایی می تواند به طور کامل منو و به تبع تجهیزات و نحوه چیدمان آن ها را تغییر دهد. فراتر از آن، مطمئن شوید که تجهیزات می توانند به راحتی برای تمیز کردن جابه جا شوند.

چیدمان آشپزخانه صنعتی و مکانیزه

هیچ قانون مشخصی در مورد نحوه ترتیب آشپزخانه مجموعه شما وجود ندارد.همه چیز به فضایی که شما در اختیار دارید و نیازهای خاص شما بستگی دارد.با این حال چهار ترتیب مختلف رایج در این زمینه وجود دارد.

چیدمان ارگونومیک

دریک پیکربندی کاملا ارگونومیک، آشپزخانه با توجه به آنچه راحت ترین و کارآمدترین حالت برای سرآشپز و کارگران آشپزخانه فراهم آورده شده باشد چیده شده اند که معمولا مصرف انرژی کارآ مد در این روش از اهمیت بالایی برخوردار نیست.به عنوان مثال، در یک آشپزخانه که به شیوه ارگونومی طراحی شده ، ممکن است فریزر زیر کانتری یا پیشخوان، به طور مستقیم در کنار سرخ کن سیب زمینی قرار گرفته باشد. اگر چه این روش چیدمان، تناسبی با مصرف انرژی کارآمد ندارد، اما این امکان را فراهم می کند که سیب زمینی سرخ کرده منجمد شده و یا نوار مرغ به طور مستقیم از فریزر به سرخ کن صنعتی منتقل شود، حتی بدون اینکه کارمند شما قدم از جای خود بردارد !

چیدمان خط مونتاژ

این نوع طراحی تجهیزات برای آشپزخانه هایی مناسب است که اغلب تعداد زیادی از یک نوع غذا مانند پیتزا و یا ساندویچ ها را تهیه می نمایند. در یک ترکیب بندی خط مونتاژٰ، تجهیزات، با توجه به نیاز در کنار هم قرار می گیرند و بخش های مختلف تجهیزات به طور معمول در یک خط و گاهی هم متصل به هم قرار می گیرند. به عنوان مثال چیدمان صنعتی آشپزخانه یک پیتزا فروشی می تواند در ابتدا با یک یخجال صنعتی شروع شود ، در ادامه به محل شکل دادن خمیر پیتزا و سپس به میز مخلفات پیتزا و فر پیتزا و در نهایت با رسیدن به محل بسته بندی و جعبه پیتزا خاتمه یابد.

چیدمان منطقه ای
در یک چیدمان منطقه ای،آشپزخانه صنعتی به نواحی و بلوک های مختلفی تقسیم می گردد.به طور کلی، یک بلوک برای آماده سازی غذا، یک بلوک برای پخت و پز، یک بلوک برای فریزکردن و ماشین آلات یخ ساز صنعتی، یک بلوک برای بهداشت و انبار شستشو و یک بلوک برای انتقال از آشپزخانه و سرو غذا وجود دارد. همچنین ممکن است چندین بلوک وجود داشته باشد. به عنوان مثال، در یک آشپزخانه صنعتی بزرگ مثل هتل و رستوران ممکن است دو بلوک تهیه غذا وجود داشته باشد یکی در کنار یخچال و دیگری در کنار تجهیزات پخت و پز.

چیدمان و ایجاد جزیره در آشپزخانه

در دو نوع آشپزخانه صنعتی و مسکونی، چیدمان های جزیره ای رایج هستند.

این شیوه ترکیب بندی به چیدمان منطقه ای شباهت بسیاری دارد با این تفاوت که بلوک اصلی در وسط قرار گرفته است.به طور معمول، در آشپزخانه صنعتی با سبک جزیره ، تجهیزات پخت و پز در وسط قرارمی گیرند و مکان آماده سازی مواد غذایی، ذخیره سازی و انتقال غذا به مشتری در کنار دیوارهای اطراف در نظر گرفته می شوند. البته عکس این موضوع نیز رایج است بدین صورت که تجهیزات پخت غذا در وسط و تجهیزات پخت و پز در مجاورت دیوارها چیده شوند.

تا زمانی که تجربه شکست در یک آشپزخانه حرفه ای با طراحی غلط را تجربه نکنید اهمیت آشپزخانه صنعتی، برای شما نمایان نمی گردد.

شیوه های مختلف طراحی آشپزخانه حرفه ای

وقتی برای طراحی آشپزخانه صنعتی تفکر می کنید، چند عامل مهم را در نظر بگیرید:

فضای کافی سالن پذیرایی:

داشتن فضای کافی در سالن پذیرایی رستوران برای مهمانان از مهمترین قسمت های یک آشپزخانه و رستوران محسوب می شود.

اگر بهترین غذا و خدمات را داشته باشید اما فضای استاندارد برای نشستن مهمانان نداشته باشید، این امر سبب نارضایتی مشتریان شده و طبیعتا از تعداد مشتریان کسر خواهد شد.

فضای مورد نیاز برای هر صندلی حدودا 1.5 متر مربع می باشد. یعنی برای داشتن 60 عدد صندلی، نیاز به 90 متر مربع فضا دارید.

در ابتدای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی، بدون شک داشتن اطلاعات کامل در مورد نوع تجهیزات مورد استفاده در آشپزخانه صنعتی کمک قابل توجهی به بهینه شدن هزینه ها می نماید، کارشناسان گروه بین المللی شرکت ایران شف با تجربه بالای خود در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی بهترین مشاوره را برای انتخاب بهترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی جدید ارائه می دهند.
در راه اندازی آشپزخانه های صنعتی وسایل و تجهیزات بسیار متنوعی مورد استفاده قرار می گیرد، از این تجهیزات می توان به تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی مانند کابینت، میز کار و …. اشاره کرد. همچنین تجهیزات سرو غذا شامل ترولی و گاری حمل بار برای حمل غذا در کیترینگ مورد استفاده قرار می گیرد. تجهیزات سلف سرویس، تجهیزات طبخ غذا (انواع اجاق ها، دیگ، تنور و …) تجهیزات فست فود، تجهیزات کافی شاپ، دستگاه های نگهداری مواد (فریزر و یخچال ها) ماشین آلات ظرفشویی و سایر تجهیزات آشپزخانه صنعتی به طور مشخص و دقیق توسط مشاوران گروه بین المللی ایران شف بررسی و مشخص می گردد.
همانطور که مشخص است گستردگی بسیار زیاد تجهیزات آشپزخانه های صنعتی در ابتدای کار قطعا سردرگمی برای شخصی که در پی راه اندازی آشپزخانه صنعتی است بوجود بیاورد و بدون بهره گیری از مشاوران مجرب و متخصص قطعا هزینه های بالایی بدون نتیجه گیری مناسب را متحمل خواهد شد.

مشاوره و تهیه چک لیست ماشین آلات سنگین و تجهیزات سبک

در این مرحله بر اساس منو، تنوع، ظرفیت و سرعت تولید غذا در هر وعده، همچنین نوع عملیات و خدمات پروژه (کترینگ، رستوران، هتل، فست فود، کافی شاپ و غیره) ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز تعیین می گردد و شامل موارد ذیل می باشد:

چک لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی، ماشین تفکیکی آلات سنگین پخت غذاها (ظرفیت، حجم، ابعاد و اندازه، مشخصات فنی).
چک لیست تفکیکی تجهیزات سبک مورد نیاز آشپزخانه صنعتی (ابعاد و اندازه، نوع، ظرفیت).
تهیه ابعاد و اندازه و ظرفیت سردخانه (ذکر مشخصات فنی دستگاه های مرتبط).

شرکت ایران شف به عنوان ناظر و مجری در طراحی آشپزخانه صنعتی ، نصب تجهیزات آشپزخانه‌ صنعتی، سلف سرویس و سردخانه آشپزخانه مفتخر است با تلاش خود طی سالیان اخیر و همکاری با برترین برندهای داخلی و خارجی، ضمن توجه به نیاز مصرف‌ کنندگان با بهره‌گیری از دانش روز دنیا و استانداردهای جهانی طراحی آشپزخانه های صنعتی گام های بلندی در جهت ارتقاء سطح کیفی و کمی خدمات خود در این این امر بردارد