ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644
ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644

راه اندازی رستوران طبق استانداردهای روز دنیا-ایران شف 88663551-88663644

چگونه یک رستوران بدون شکست راه اندازی کنیم؟


 چطور یک رستوران را بدون شکست راه‌اندازی کنیم؟                      
در مطلب گذشته « چگونه یک رستوران را بدون شکست راه‌اندازی کنیم؟» به مباحثی اشاره کردیم که بطور کلی یک مدیر رستوران در آغاز کار خود یا بهتر بگم تا آخر عمر کاری خود در رستوران با آن سر و کار دارد و بسیار حائز اهمیت است. در مطلب پیش‌رو قصد داریم مباحث بیشتری رو مورد بررسی قرار بدیم. توصیه می‌کنم اگر سودای راه‌اندازی یک رستوران رو در سر می‌پرورونید حتماً این سری از مطالب رو دنبال کنید.

رستوران‌تان را با تحقیقات و اشتیاق مدیریت کنید
با وجود اینکه در مطلب شماره قبل صحبت از کار سخت و ساعات کاری مدیر رستوران صحبت کردیم، باید در نظر داشته باشید که یکی از مواردی که علاوه بر سخت‌کاری مورد نیاز است، کار با اشتیاق است. اگر اشتیاق در کار رستوران نباشد، یک مدیر ظرف مدت کوتاهی بخاطر حجم بالای کار، ساعات کاری زیاد و مشکلاتی که هر روز بروز می‌کند؛ خسته می‌شود و اگر کار را رها نکند، بدون شک آنرا با کیفیت کمتری دنبال می‌کند. پس در نظر داشته باشید که مدیریت یک رستوران بدون اشتیاق واقعی به کاری که در حال انجام است خوب از آب در نمی‌آید.

رقبایتان را زیرچشم داشته باشید
یکی از نکات مدیریتی که بسیار حائز اهمیت است، نگاه تبدیل تهدید به فرصت است. اگر یک مدیر بتواند تهدیدات پیرامون خود را به فرصت تبدیل کند، بدون شک یکی از عناصر اصلی موفقیت را خواهد داشت. برای مثال، وجود رستوران‌هایی که در اطراف رستوران شما و در شعاع 2 کیلومتری رستوران شما واقع شده‌اند، می‌تواند شانسی برای شما باشد. اما چطور!؟
یک مدیر حرفه‌ای رستوران، می‌بایست شش‌دانگ حواسش را به کار رقبایش باشد! او می‌بایست نه تنها کار رستوران‌های هم‌قد و قواره خودش را زیر ذرّه‌بین قرار دهد، بلکه بایستی کار بقیه رستوران‌های هم‌جوار که حتی ممکن است از لحاظ سطح خدمات در رده پایین‌تر و بالاتری نیز قرار دارند را هم مورد توجه قرار دهد. البته سطح میزان این توجه متناسب با کلاس رستوران است. برای مثال یک رستوران سطح بالا با سرویس فرانسوی (fine dining) کار زیادی به کبابی بیرون‌بر یک کیلومتر آنطرف‌تر ندارد. اما باید در نظر داشت که توجه دائمی به رقبا و یا حتی به ظاهر رقیببان و فراتر از آن، رستوران‌های تازه‌تأسیسی که در نزدیکی رستوران شما راه‌اندازی شده‌اند، بسیار مهم است. حال یک مدیر خوب چگونه باید از تهدید تازه‌واردین بهره‌برداری کند. پاسخ روشن به این پرسش این است: متمایز باشد و تمایزتان را حفظ کنید!
بنشینید و فکر کندی، شما مدیر رستوران هستید، بین شما و رقبایتان چه فرقی است؟ بین منوی شما، آشپز شما، سرویس و میزبانان شما با رستوران‌های رقیب همجوار چه تفاوت‌هایی وجود دارد؟ این تمایزات را هر چه که هست و هر کدامشان که باعث می‌شود مشتری شما را انتخاب کند، روی کاغذ بنویسید و برای بهبود و پر رنگ کردن آن گام بردارید. مانندِ این که شما یک غذای خاص و خوشمزه دارید، بر روی آن تمرکز کنید، در تبلیغات‌تان به آن اشاره کنید، از آن بسیار یاد کنید و به میزبانان سفارش کنید آنرا به مهمانان توصیه کنند.
حال اگر تمایز بارزی نیافتید باید چه کار کرد؟ خوب کارتان درآمده! باید این بار اساسی فکر کنید و برعکس عمل کنید. یعنی ببینید رقبایتان چه مشکلاتی دارند، آن مشکلات را در رستوران خود به مزیت‌تان تبدیل کنید. مثلاً اگر میزبانان رستوران رقیب شما اخمو و ناکارآمد هستند، میزبانان حرفه‌ای و خوش‌برخورد استخدام کنید و بکار بگیرید. اگر بیشتر روی این قضیه وقت بگذارید و فکر کنید، به نتایج جالبی می‌رسید.
خوب از تمام این بحث این طور باید نتیجه گرفت که به رقبایتان به جای تهدید به چشم فرصت نگاه کنید. فرصتی که باعث می‌شود شما مزیت‌های خود را توسعه دهید و بر روی تمایزات‌تان تمرکز کنید.

 حواستان به بودجه و اقتصاد باشد
یکی از مواردی که یک مدیر رستوران باید به آن توجه داشته باشد، در نظر داشتن مسائل اقتصادی حاکم بر جامعه است. درست که اقتصاد جامعه خارج از کنترل مدیر رستوران است اما توجه به میزان تورم، بودجه خانوار، خرج‌کرد مردم و سایر فاکتورهای اقتصادی می‌تواند زمینه‌ساز درست‌اندیشی مدیر نسبت به کار باشد. برای مثال، در شرایط تورمی، توجه به مفهوم کنترل هزینه (cost control)  بیش از پیش مشخص می‌شود.

مدیریت، یعنی مدیر مدبر
در نظر بگیرید، شما مدیر هستید، مدیریت دستور دادن نیست، مدیر پشت میز نشستن نیست، مدیر ادای مدیران را در آوردن نیست، مدیر باید دانش روز و تجربه کافی داشته باشد، مدیریت تدبیر به خرج دادن و رهبری است. پژوهش‌ها نشان داده است که مهمترین عامل موفقیت یک رستوران «مدیـریـت» است. درست است که در نگاه اول این نکته بدیهی بنظر می‌رسد، اما توجه به  ریزه‌کاری‌ها و علم مدیریت در عمل، رستوران شما را به سمت موفقیت سوق می‌دهد.
صنعت رستوران‌داری موقعیت‌های بیشماری را برای پیشرفت و موفقیت در اختیار شما قرار می‌دهد. همیشه‌ کلی رستوران با ایده و مفهومی جدید در حال راه‌اندازی است، و داستان موفقیت رستوران‌ها حتی در مکان‌های دور از توده‌های رستورانی به گوش می‌رسد. البته باز باید در نظر گرفت که از هر 4 رستوران، یک همان سال اول بسته می‌شود! پس با چشم باز در این صنعت وارد شوید و تلاش و دانش را چراغ راهتان کنید.

راه اندازی رستوران صفر تا صد با ایران شف

در دوره های تخصصی مدیریت رستوران با همکاری آکادمی ایران شف شرکت کنید.

مدیران موفق مشاوران موفقی داشتند.

مراحل راه اندازی رستوران88663551-88663644 شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد www.iranchef.com

هر آنچه در باره راه اندازی رستوران باید بدانیم.

ایران شف www.iranchef.com

همیشه در طول تاریخ انسان ها به دنبال جست وجوی خوراکی های هرچه متنوع تر بوده اند. به علاوه هیچ فردی بدون غذا و خوراکی توان ادامه زندگی را نخواهد داشت. شاید شما هم تجربه مواجهه با افراد دارای توانایی بالا در آشپزی را داشته باشید. بسیاری از این افراد همیشه از ضرورت ورودشان به صنعت غذا و فست فود صحبت می کنند. در نگاه نخست مهارت های آشپزی برای اداره یک رستوران کافی به نظر می رسد. با این حال کارشناس های حوزه کسب وکار به خوبی از الزامات دیگر عرصه رستوران داری مطلع هستند. در حقیقت اگرچه صنعت غذا به طور کلی رونق زیادی دارد، اما این به معنای تضمین موفقیت رستوران ها نیست.

براساس آمار موسسه All Business صنعت خوراکی یکی از دشوارترین حوزه ها برای شروع کسب وکار تازه است. در این مقاله هدف اصلی من بررسی گونه خاصی از فعالیت در صنعت رستوران داری است. شاید شما هم در خیابان ها خودروهای دارای آشپزخانه سیار را دیده باشید. بسیاری از کارآفرینان خلاق از چنین خودروهایی به عنوان رستوران سیار استفاده می کنند. به این ترتیب شروع کار آنها در صنعت بزرگ مواد غذایی با گامی کوچک اما مطمئن صورت می گیرد.

بدون تردید ریسک های شروع فعالیت رستوران داری با آشپزخانه ای سیار بسیار کمتر از نمونه های دیگر است. با این حال چنین امری به معنای عدم نیاز به برنامه ریزی و تحمل سختی های گوناگون نیست. در ادامه این مقاله به بررسی برخی از نکات مهم برای شروع کسب وکار رستوران داری سیار و موفقیت در آن خواهم پرداخت.

اهمیت برنامه ریزی برای کسب وکارمان با ایران شف

پیش از آنکه کسب وکارتان را شروع کنید، باید پیرامون آن فکر کرده و برنامه ریزی نمایید. وقتی از تفکر و برنامه ریزی پیرامون کسب و کار صحبت می کنم، منظور من فقط بخش های مهم نیست. در حقیقت ما باید برای تمام بخش ها و جزییات کسب وکارمان برنامه ای دقیق داشته باشیم. یکی از مهم ترین بخش های مربوط به رستوران سیار نوع غذاهای منوی مان است. توجه داشته باشید که هر غذایی را نمی توان در پشت یک خودرو طبخ کرد. به این ترتیب باید سراغ دستور پخت غذاهایی باشیم که به راحتی و در پشت خودرو قابل تهیه باشند.

با توجه به نوع فعالیت مان و گستردگی کسب وکار باید به فکر مدیریت آن نیز بود. به این ترتیب با یک پرسش بسیار مهم مواجه هستیم: آیا مدیریت این کار فقط برعهده خودمان است یا به کمک دیگران نیاز داریم؟ محل مورد نظر ما برای شروع فعالیت کجاست؟ آیا محله ای شلوغ را مد نظر داریم؟ یا شاید برای امتحان اولیه کسب وکارمان یک محیط خلوت تر مدنظرمان است؟ نکته مهم درخصوص انتخاب محل مناسب برای شروع به کار رستوران سیارمان توانایی پوشش تعداد افراد حاضر در آن محیط است. به این ترتیب باید خودروی ون مناسبی برای تهیه حجم بالایی از غذا (در صورت انتخاب محله شلوغ) داشته باشیم. وقتی ما محله شلوغی را برای شروع به کار انتخاب می کنیم، معنای آن نیاز به بودجه بیشتر نیز هست. متاسفانه بسیاری از رستوران ها بدون توجه به بودجه اولیه شروع به کار در محله ای شلوغ می کنند. به این ترتیب پس از گذشت اندک زمانی از شروع به کار با مشکلات عدیده ای در زمینه تامین نیازهای اولیه خود مواجه خواهند شد.

به عنوان توصیه کلیدی این بخش باید برآورد هزینه های اولیه را در ذهن داشت. به این ترتیب بدون پیش بینی دقیق هزینه های مورد نیاز در ادامه راه دچار مشکلات فراوانی خواهیم شد. نکته جالب اینکه همین برآوردهای دقیق هزینه در ابتدای راه تا حد زیادی آینده رستوران سیارمان را مشخص خواهد کرد.

شرکت ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد

راه اندازی فست فود و فود کورت از صفر تا صد-ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی 88663551-88663644

Image result for restaurant fast food

راه‌ اندازی فست فود صفر تا صد

در این بخش با مشاوره  کامل و برآورد هزینه راه اندازی فست فود صفر تا صد در خدمت شما هستیم.

کسب و کارهای شکمی، همیشه خوب و پرسود هستند؛ زیرا مردم هر روز باید غذا بخورند. به علاوه شکم گردی و پیدا کردن مزه های جدید، از جمله کارهای لذت بخش محسوب می شود. به همین دلیل، بعد از راه اندازی مغازه های فست فود، سرمایه اولیه به صاحب فست فودی بر می گردد و جریان سودآوری آن آغاز می شود. در صورتی که فست فودها، در کارشان خلاقیت به خرج دهند، می توانند خیلی زود به سود برسند.

شاید شما نیز از آن دسته افرادی باشید که به راه اندازی فست فود حرفه ای علاقه دارند؛ در این صورت باید بدانید که وارد حوزه پرسودی خواهید شد. البته قبل از راه اندازی ، باید با هزینه راه اندازی فست فود آشنا باشید تا بتوانید کسب و کار خود را با موفقیت راه اندازی کنید و سود خوبی از این کار به دست آورید.

اگر دوست دارید بدانید که برای راه اندازی فست فود، باید چه هزینه هایی را در نظر بگیرید، قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری با ما همراه ما باشید

مراحل فنی و تخصصی راه اندازی فست فود بصورت زیر است

  1. انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما
  2. تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
  3. انتخاب مکان مناسب
  4. طراحی دکوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
  5. نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
  6. انتخاب تجهیزات سخت افزاری
  7. پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه
  8. تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
  9. قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف
  10. ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی
  11. تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
  12. تهیه و طراحی چارت سازمانی رستوران
  13. طراحی تابلوهای راهنمایی رستوران
  14. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
  15. تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
  16. تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
  17. طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
  18. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز فروش. خرید و انبار
  19. گزینش و تامین نیروی انسانی
  20. آموزش کارکنان و مدیران با مدرک معتبر
  21. تهیه و تدوین برنامه استراتژیک پنج ساله رستوران
  22. تعیین حقوق پرسنل
  23. تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی
  24. تهیه و تدوین شرح وظایف پرسنل
  25. تعیین ساعات کاری و استراحت و سیاستهای مرتبط
  26. بیمه عیدی و مسائل رفاهی کارکنان
  27. طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد
  28. برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران
  29. تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یک سال آینده
  30. تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران
  31. برنامه حقوق و دستمزد
  32. تعیین قیمت تمام شده غذاها
  33. بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
  34. طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد پرسنل و مدیریتی
  35. تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران
  36. استانداردسازی و آماده سازی جهت دریافت انواع ایزوها
  37. تدوین استراتژی بهداشت محیط فردی و مواد غذایی
  38. طراحی تابلوهای تبلیغاتی رستوران
  39. ثبت و طراحی لوگو، رستوران
  40. طراحی و چاپ بروشورها، تراکت ها. استندها و غیره
  41. طراحی گرافیکی منوی غذایی رستوران
  42. طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاهای سرد و گرم
  43. طراحی گرافیکی بسته بندی هاجهت سرو غذا و دلیوری
  44. اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش در فصول مختلف
  45. استانداردسازی کامل مجموعه و صدها آیتم دیگر

جهت اطلاعات بیشتر به وبسایت ایران مراجعه فرمایید.

www.iranchef.com

راه اندازی رستوران طبق استانداردهای روز دنیا-ایران شف 88663551-88663644

Image result for restaurant

راه اندازی رستوران صفر تا صد

  1. برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری
  2. طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما
  3. انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه
  4. طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیا
  5. نورپردازی داخلی و خارجی با کمترین هزینه
  6. انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مطابق با استانداردها
  7. طراحی آشپزخانه و تجهیز مکانیزه با نازلترین قیمتها
  8. آنالیز،قیمت گذاری، منو، همراه با آموزش پرسنل
  9. تهیه چارت سازمانی و چک لیست ها و فرم های راه اندازی موفق
  10. تدوین استراتژی جامع خدمات فست فود ،کافی شاپ و رستوران
  11. طراحی بروشور، استند، کارت ویزیت، بیلبورد، تیزر رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی و بخش بازرگانی
  12. گزینش و استخدام پرسنل و آموزش کارکنان و مدیران
  13. تهیه و تدوین برنامه استراتژیک 5 ساله رستوران
  14. قرارداد و تعیین حقوق پرسنل طبق چارت سازمانی
  15. تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف پرسنل
  16. تهیه و تدوین برنامه جامع مالی سه ماهه واحد صنفی شما
  17. تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه واحد صنفی.
  18. فعالیت های گسترده بازاریابی و تبلیغات استفاده از علوم بازرگانی اجرای روشهای نوین و اثربخش جهت افزایش مشتری فروش عالی.
  19. طراحی فرم نظرسنجی، کنترل کیفی و روش های و نظارت بر عملکردمدیران و زیرمجموعه
  20. تدوین استاندارد بهداشت موادغذایی، فردی و محیط مجموعه
  21. طراحی زیربنایی پارامترهای غذایی رستوران جهت اخذ گواهینامه ISO - HACCP و معرفی بهترین ممیزها

سیستم مدیریت ایران شف، تازه‌ترین متد مدیریت در بالاترین سطح کلاس جهانی بشمار می رود.

در سیستم مدیریت کلاس جهانی ، متخصصین ، یک متد مدیریت نوین را در کار شما به اجرا می گذارند که اثرات آنرا حتی مشتریان شما نیز بخوبی لمس خواهند کرد.

مزایای این سیستم چیست ؟

  1. مشتریان شما را به طرز خارق العاده‌ای افزایش می‌دهیم.
  2. هزینه‌های شما را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهیم .
  3. فروش شما را در شرایط یکسان نسبت به رقبا به میزان شگفت انگیزی افزایش می‌دهیم. این سیستم حتی در یک فست فود یا کافی شاپ کوچک نیز قابل اجراست.
  4. کلیه پرسنل شما را در حد استاندارد بین‌المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روز دنیا را برای رستوران یاکافی شاپ با آموزش راه‌اندازی می‌کنیم.
  5. دکوراسیون شما را با جدیدترین و ارزانترین سازه‌های روز دنیا طراحی و اجرا می‌نماییم.
  6. برآورد هزینه‌ها قبل از سرمایه‌گذاری.
  7. خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.
  8. ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.
  9. هزینه تبلیغات، کارت، منو، بروشور، سربرگ، جلد منو و دیگر موارد.
  10. هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه، انبار، سرویسها، ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.
  11. هزینه اخذ مجوز.
  12. هزینه حقوق و مزایای پرسنل.
  13. هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .
  14. از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.
  15. تضمین فروش بالا آخرین اهداف ایران شف.

در اینجا به چندین عامل اصلی موفقیت در این حرفه اشاره می‌کنیم

  • تیپ مشتریانتان را بشناسید و بدانید از کجا می آیند آیا مشتری گذری هستند یا ثابت؟ آیا مشتریان ثابت شما رو به افزایش هستند؟
  • از نظر تجاری محل رستوران شما چگونه است؟ محل رستوران صرف نظر از اینکه چه نوع مشتریانی دارد، باید قابل دسترسی باشد.
  • درارائه خدمات و نوع سرویس و محصولات خود خلاق باشید، ببینید که چه عواملی موجب شاخص شدن رستوران شما خواهند شد.
  • برای خدمات خود ارزش کافی قائل شوید. مشتریان رستوران در حال حاضر بسیار مجرب تر و پرتوقع تر از سابق هستند. امکان انتخابهای متعدد و ارائه خدمات به بهترین وجه موجب میشود تا مشتری با رضایت تمام قیمت پیشنهادی را بپذیرد.
  • بازاریابی هدفمند داشته باشید. مطمئن شوید که بازاریابی شما بر اساس نوع منطقه تجاری، خصوصیات اجتماعی وسنی مشتریان و عادات خرید کردن آنها باشد. راههایی برای اندازه گیری میزان موفقیت هر برنامه بازایابی خود پیدا کنید.
  • کیفیت مناسب غذا را فراموش نکنید.میزان موفقیت شما با آخرین غذایی که سرو کرده اید سنجیده میشود.
  • خدمات مناسب سرویس دهی با نظر آخرین مشتری شما سنجیده میشود.آیا در محیط کارتان مدام در حال صحبت در باره سرویس دهی مناسب هستید یا کارکنان شما به خوبی با معنای آن آشنا هستند و با آن زندگی میکنند؟
  • ارائه خدمات بی نقص بسیار مهم است.آیا تمام مواردی که شما برای موفقیت در کارتان در نظر گرفته اید، هر لحظه و هر ساعت روز در حال اجرا است؟ آیا برای اطمینان مدام کل سیستم را بازبینی میکنید؟
  • تلاش کنید مشتریان خود را بشناسید و تا حد امکان خصوصیات اجتماعی، خواسته ها و ترجیحات آنها را در نظر داشته باشید.
  • از مشتریان خود نظر خواهی کنید و در از بین بردن نکات منفی و قدرت بخشیدن به نکات مثبت بکوشید.
  • کارکنان خود را از بین افراد مجرب انتخاب کنید و مطمئن شوید که می توانند تا حد امکان مشکلات پیش بینی نشده را حل کنند و به خواسته های مشتریان پاسخ دهند.
  • یک سیاست اقتصادی و واقع گرایانه داشته باشید و کاملا علمی تصمیم بگیرید. آیا درآمد رستوران شما آنقدر کافی هست تا بتوانید قیمتهای خود را به مدت کافی ثابت نگه دارید و پس از پرداخت مخارج، انتظارات مادی خودتان هم برآورده شوند؟
  • منو غذا باید با توجه به مناسب ترین میزان سود خالص تنظیم و طراحی شود. آیا صورت غذای شما طوری طراحی شده است تا مشتریان را به سمت انتخاب غذاهای گرانتر سوق دهد؟
  • مواد غذایی و ملزومات خود را از کارخانه و به طور کلی خریداری کنید تا ارزانتر و سریع تر انجام شود.
  • برای موفق شدن شما به نیروی کار کامل اولیه نیاز دارید و باید برای آن هزینه ثابتی در نظر بگیرید.اگر بخواهید از درآمدتان برای پرداخت هزینه هایی که به دلیل برنامه ریزی غلط در استخدام نیروی کار بو وجود آمده اند استفاده کنید، آن را به هدر داده اید. در صورت لزوم در ساعات شلوغ یا مناسبتها از نیروی کار ساعتی استفاده کنید.

 

نقش مشاور در راه‌اندازی رستوران

با توجه به این که راه اندازی به طور کلی زمان بر می باشد، حضور مشاور(راه انداز) می‌توانند این زمان را کوتاه نماید و با توجه به تجربه و تخصص مشاور راه‌انداز می‌توان موفقیت خود را تا 70 درصد بیمه نمود.

مشاوران فقط تا زمانی که شما بخواهید در کنار شما هستند، مشاوران با توجه به اینکه از بیرون به این امر نگاه می‌کنند، می‌توانند کمک بسیارفراوانی در راه‌اندازی به شما نمایند و از طرح‌های جدید استفاده نمایند

نیاز به تجربه مجدد نیست، هزینه‌های کلی شما به پایین‌ترین حد خود می‌رسد

برای ارزیابی کردن وضعیت کلی کار شما توسط مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف در ابتدای فعالیت تنها کافیست فرم درخواست مشاوره را تکمیل فرمایید.

جهت اطلاعات بیشتر به وبسایت ایران شف مراجعه فرمایید

www.iranchef.com

راه اندازی رستوران صفر تا صد -ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران88663551-88663644

فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران

  1. برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری
  2. طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما
  3. انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه
  4. طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیا
  5. نورپردازی داخلی و خارجی با کمترین هزینه
  6. انتخاب تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری مطابق با استانداردها
  7. طراحی آشپزخانه و تجهیز مکانیزه با نازلترین قیمتها
  8. آنالیز،قیمت گذاری، منو، همراه با آموزش پرسنل
  9. تهیه چارت سازمانی و چک لیست ها و فرم های راه اندازی موفق
  10. تدوین استراتژی جامع خدمات فست فود ،کافی شاپ و رستوران
  11. طراحی بروشور، استند، کارت ویزیت، بیلبورد، تیزر رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی و بخش بازرگانی
  12. گزینش و استخدام پرسنل و آموزش کارکنان و مدیران
  13. تهیه و تدوین برنامه استراتژیک 5 ساله رستوران
  14. قرارداد و تعیین حقوق پرسنل طبق چارت سازمانی
  15. تهیه و تدوین آیین نامه انظباطی و شرح وظایف پرسنل
  16. تهیه و تدوین برنامه جامع مالی سه ماهه واحد صنفی شما
  17. تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه واحد صنفی.
  18. فعالیت های گسترده بازاریابی و تبلیغات استفاده از علوم بازرگانی اجرای روشهای نوین و اثربخش جهت افزایش مشتری فروش عالی.
  19. طراحی فرم نظرسنجی، کنترل کیفی و روش های و نظارت بر عملکردمدیران و زیرمجموعه
  20. تدوین استاندارد بهداشت موادغذایی، فردی و محیط مجموعه
  21. طراحی زیربنایی پارامترهای غذایی رستوران جهت اخذ گواهینامه ISO - HACCP و معرفی بهترین ممیزها

سیستم مدیریت ایران شف، تازه‌ترین متد مدیریت در بالاترین سطح کلاس جهانی بشمار می رود.

در سیستم مدیریت کلاس جهانی ، متخصصین ، یک متد مدیریت نوین را در کار شما به اجرا می گذارند که اثرات آنرا حتی مشتریان شما نیز بخوبی لمس خواهند کرد.

مزایای این سیستم چیست ؟

  1. مشتریان شما را به طرز خارق العاده‌ای افزایش می‌دهیم.
  2. هزینه‌های شما را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهیم .
  3. فروش شما را در شرایط یکسان نسبت به رقبا به میزان شگفت انگیزی افزایش می‌دهیم. این سیستم حتی در یک فست فود یا کافی شاپ کوچک نیز قابل اجراست.
  4. کلیه پرسنل شما را در حد استاندارد بین‌المللی آموزش داده و جدیدترین منوهای روز دنیا را برای رستوران یاکافی شاپ با آموزش راه‌اندازی می‌کنیم.
  5. دکوراسیون شما را با جدیدترین و ارزانترین سازه‌های روز دنیا طراحی و اجرا می‌نماییم.
  6. برآورد هزینه‌ها قبل از سرمایه‌گذاری.
  7. خرید یا اجاره محل کار با دید کارشناسی.
  8. ساخت و ساز اصولی و فنی که مورد تایید ارگانهای مرتبط با مجوز باشد.
  9. هزینه تبلیغات، کارت، منو، بروشور، سربرگ، جلد منو و دیگر موارد.
  10. هزینه تجهیزات و مکانیزه کردن سالن و آشپزخانه، انبار، سرویسها، ودیگر بخشهای رستوران یا صنوف دیگر.
  11. هزینه اخذ مجوز.
  12. هزینه حقوق و مزایای پرسنل.
  13. هزینه خرید مواد غذایی و نگهداری اصولی .
  14. از صفر تا صد ما شمارا همراهی خواهیم کرد.
  15. تضمین فروش بالا آخرین اهداف ایران شف.

در اینجا به چندین عامل اصلی موفقیت در این حرفه اشاره می‌کنیم

  • تیپ مشتریانتان را بشناسید و بدانید از کجا می آیند آیا مشتری گذری هستند یا ثابت؟ آیا مشتریان ثابت شما رو به افزایش هستند؟
  • از نظر تجاری محل رستوران شما چگونه است؟ محل رستوران صرف نظر از اینکه چه نوع مشتریانی دارد، باید قابل دسترسی باشد.
  • درارائه خدمات و نوع سرویس و محصولات خود خلاق باشید، ببینید که چه عواملی موجب شاخص شدن رستوران شما خواهند شد.
  • برای خدمات خود ارزش کافی قائل شوید. مشتریان رستوران در حال حاضر بسیار مجرب تر و پرتوقع تر از سابق هستند. امکان انتخابهای متعدد و ارائه خدمات به بهترین وجه موجب میشود تا مشتری با رضایت تمام قیمت پیشنهادی را بپذیرد.
  • بازاریابی هدفمند داشته باشید. مطمئن شوید که بازاریابی شما بر اساس نوع منطقه تجاری، خصوصیات اجتماعی وسنی مشتریان و عادات خرید کردن آنها باشد. راههایی برای اندازه گیری میزان موفقیت هر برنامه بازایابی خود پیدا کنید.
  • کیفیت مناسب غذا را فراموش نکنید.میزان موفقیت شما با آخرین غذایی که سرو کرده اید سنجیده میشود.
  • خدمات مناسب سرویس دهی با نظر آخرین مشتری شما سنجیده میشود.آیا در محیط کارتان مدام در حال صحبت در باره سرویس دهی مناسب هستید یا کارکنان شما به خوبی با معنای آن آشنا هستند و با آن زندگی میکنند؟
  • ارائه خدمات بی نقص بسیار مهم است.آیا تمام مواردی که شما برای موفقیت در کارتان در نظر گرفته اید، هر لحظه و هر ساعت روز در حال اجرا است؟ آیا برای اطمینان مدام کل سیستم را بازبینی میکنید؟
  • تلاش کنید مشتریان خود را بشناسید و تا حد امکان خصوصیات اجتماعی، خواسته ها و ترجیحات آنها را در نظر داشته باشید.
  • از مشتریان خود نظر خواهی کنید و در از بین بردن نکات منفی و قدرت بخشیدن به نکات مثبت بکوشید.
  • کارکنان خود را از بین افراد مجرب انتخاب کنید و مطمئن شوید که می توانند تا حد امکان مشکلات پیش بینی نشده را حل کنند و به خواسته های مشتریان پاسخ دهند.
  • یک سیاست اقتصادی و واقع گرایانه داشته باشید و کاملا علمی تصمیم بگیرید. آیا درآمد رستوران شما آنقدر کافی هست تا بتوانید قیمتهای خود را به مدت کافی ثابت نگه دارید و پس از پرداخت مخارج، انتظارات مادی خودتان هم برآورده شوند؟
  • منو غذا باید با توجه به مناسب ترین میزان سود خالص تنظیم و طراحی شود. آیا صورت غذای شما طوری طراحی شده است تا مشتریان را به سمت انتخاب غذاهای گرانتر سوق دهد؟
  • مواد غذایی و ملزومات خود را از کارخانه و به طور کلی خریداری کنید تا ارزانتر و سریع تر انجام شود.
  • برای موفق شدن شما به نیروی کار کامل اولیه نیاز دارید و باید برای آن هزینه ثابتی در نظر بگیرید.اگر بخواهید از درآمدتان برای پرداخت هزینه هایی که به دلیل برنامه ریزی غلط در استخدام نیروی کار بو وجود آمده اند استفاده کنید، آن را به هدر داده اید. در صورت لزوم در ساعات شلوغ یا مناسبتها از نیروی کار ساعتی استفاده کنید.

 

نقش مشاور در راه‌اندازی رستوران

با توجه به این که راه اندازی به طور کلی زمان بر می باشد، حضور مشاور(راه انداز) می‌توانند این زمان را کوتاه نماید و با توجه به تجربه و تخصص مشاور راه‌انداز می‌توان موفقیت خود را تا 70 درصد بیمه نمود.

مشاوران فقط تا زمانی که شما بخواهید در کنار شما هستند، مشاوران با توجه به اینکه از بیرون به این امر نگاه می‌کنند، می‌توانند کمک بسیارفراوانی در راه‌اندازی به شما نمایند و از طرح‌های جدید استفاده نمایند

نیاز به تجربه مجدد نیست، هزینه‌های کلی شما به پایین‌ترین حد خود می‌رسد

برای ارزیابی کردن وضعیت کلی کار شما توسط مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف در ابتدای فعالیت تنها کافیست فرم درخواست مشاوره را تکمیل فرمایید.


www.iranchef.com