-
آنچه در باره گوشتهای مصرفی رستوران باید بدانیم
دوشنبه 6 دیماه سال 1395 21:46
مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد توسط شرکت ایران شف باید در کشتارگاههای مجاز تهیه شده و ممهور به مهر دامپزشکی باشد. باید رنگ طبیعی گوشت دام را داشته و تیره نباشد. (البته رنگ برخی گوشتها نظیر گوساله، تیرهتر از رنگ گوشت گوسفند است). سطح گوشت نباید حالت لزج داشته باشد. تغییر رنگ قرمز به سبز، قهوهای و خاکستری و...
-
راه اندازی فست فود و فود کورت صفر تا صد با ایران شف
دوشنبه 6 دیماه سال 1395 21:28
شرکت هولدینگ مشاوران فردای بهترآسیا -ایران شف پیتزا، نان گرد صافی است که در فر پخته می شود و معمولاً روی این نان گرد را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند؛ به علاوه این که دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه می کنند. پنیری که استفاده می شود معمولاً پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا...
-
تعریف سس در آشپزی حرفه ای ( موسسه ایران شف) www.iranchef.com
دوشنبه 6 دیماه سال 1395 21:19
مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد توسط شرکت ایران شف سس، مایع غلیظی است که برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها یا جذاب تر به نظر آمدن آنها به کار می رود. اصل لغت سس، فرانسوی است که خود ریشه لاتینی دارد. سس در تهیه غذاهای فرانسوی سس ها نقش مهمی در تهیه غذاهای فرانسوی دارند. سس های فرانسوی را با استفاده از نشاسته یا...
-
چگونه غذا ها را تزیین کنیم؟ فرهاد زعفری مدرس آشپزی
دوشنبه 6 دیماه سال 1395 18:44
فرهاد زعفری هشجین مولف و مدرس دانشگاه هتلداری هنر تزئین غذا هنر ساده ای است که گارنیش کردن "garnishing" گفته می شود و سال ها پیش توسط سرآشپزهای ژاپنی شروع شده است. امروزه آشپزها در تمام رستوران ها و هتل ها از گارنیشینگ استفاده می کنند. در مجالس عروسی و دیگر مناسبت ها آراستن مواد غذایی و دادن ظاهری زیبا به آن...
-
دوره های تخصصی مدیریت کافی شاپ باریستا در موسسه ایران شف 88663551
یکشنبه 5 دیماه سال 1395 16:27
هدف این دوره آموزشی ، آموزش یک نیرو کاملا آماتور و تبدیل او ، به یک نیروی متخصص است. در سرفصل های آموزشی این دوره آموزش کافی شاپ باریستا ، از مدیریت یک واحد کافی شاپ ، مدیریت مالی الی سفارشات یک منو کامل کافی شاپ موجود می باشد. پایان دوره ، دانشجو موظف به ارائه یک نمونه از تمامی مراحل و مفاد آموزش می باشد. در تمامی...
-
کار مدیر رستوران چیست؟
چهارشنبه 1 دیماه سال 1395 15:16
جهت اطلاعات بیشتر به وبسایت علمی آموزشی ایران شف مراجعه نمایید www.iranchef.com رستوران نوعی بنگاه است که در آن خوراک و نوشیدنی ارایه و در همانجا صرف میشود . مطلوبیت خوراک ارایه شده، چیدمان مناسب و پاکی و تمیزی و… میتواند در کیفیت رستوران و شهرت آن نقش به سزایی داشته باشد . مدیر رستوران مسئول اطمینان یافتن از رضایت...
-
مصاحبه اختصاصی با فرهاد زعفری «فرصت امروز» بازار قهوه ایران را بررسی می کند / بوی خوش تجارت قهوه!
یکشنبه 21 آذرماه سال 1395 21:33
تجارت قهوه بعد از نفت دومین تجارت بزرگ دنیا به حساب می آید. حتی در برخی کشورهای آمریکای لاتین وزارت قهوه وجود دارد. در تمام دنیا به این کالا به عنوان یک کالای استراتژیک نگاه می شود، در حالی که در ایران قهوه به عنوان یک کالا و نوشیدنی لوکس محسوب می شود. طبق نظر رئیس انجمن قهوه درصورتی که فرآوری قهوه در ایران رونق گیرد...
-
اصول راه اندازی رستوران و کافی شاپ
جمعه 12 آذرماه سال 1395 18:17
فرهاد زعفری هشجین مولف و مدرس دانشگاه هتلداری پخت و پز مثل موشک هوا کردن سخت نیست، بلکه بسیار سخت تر است! چون موشک ها در مسیرشان به ماه، فاسد نمی شوند. پیش از روشن کردن گاز یا برداشتن کارد هم همه چیز در آشپزخانه در حال نابودی تدریجی است: قند در میوه ها و سبزیجات در حال فساد است، پروتئین پنیر و گوشت در حال فروپاشی است...
-
مرکز تجهیزات هتل، رستوران ، کترینگ و کافی شاپ
سهشنبه 2 آذرماه سال 1395 13:41
طراحی و تجهیز مکانیزه آشپزخانه های صنعتی طبق استانداردهای روز جهان شیوه های مختلف طراحی آشپزخانه صنعتی وقتی برای طراحی آشپزخانه صنعتی تفکر می کنید، چند عامل مهم را در نظر بگیرید: بس با ما باشید فضای کافی سالن پذیرایی: داشتن فضای کافی در سالن پذیرایی رستوران برای مهمانان از مهمترین قسمت های یک آشپزخانه که قلب رستوران...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صدwww.iranchef.com
شنبه 29 آبانماه سال 1395 14:57
مشاوره و راه اندازی از صفر تا صد توسط شرکت ایران شف فضای داخلی رستوران فضاهای داخلی رستورانها هم به چند بخش سالن اصلی رستوران، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و... تقسیم میشود که در ادامه به معرفی این بخشها هم میپردازیم. سالن اصلی رستوران خود به بخشهای متعددی تقسیم میشود: پذیرش: باید در معرض دید عموم قرار بگیرد تا فرد...
-
اصول آشپزی با ایران شف www.iranchef.com
شنبه 29 آبانماه سال 1395 14:41
فرهاد زعفری هشجین مولف و مدرس دانشگاه هتلداری اگر می خواهید آشپزی را یاد بگیرید و با شیو ها و اصول پخت و پز آشنا شوید سعی کنید با روش های طبخ انواع مواد غذایی از طریق دیداری یا عملی آشنایی پیدا کنید. تا حالا برایتان پیش آمده که تصمیم بگیرید برای یک نفر خاص یک غذای معرکه و همه چیز تمام درست کنید؟ وبسایت ایران شف: اگر...
-
آموزش و طرز تهیه جدید ترین دمنوش ها با نکات تغذیه ای در ایران شف
شنبه 29 آبانماه سال 1395 14:34
فرهاد زعفری هشجین مولف و مدرس دانشگاه هتلداری دمنوش هایی که در این مقاله مطالعه می فرمایید جایگزین هایی مناسب، خوش طعم و مفید برای چای هستند. هر کس می تواند بر اساس سلیقه و ذایقه خود و نیز با توجّه به بیماری ها یا نیازهای بدنی خویش(و حتّی بر اساس فصول مختلف سال) از این نوشیدنی ها بهره ببرد. با به کار بردن کمی ذوق و...
-
سرویس استاندارد و خدمات رستوران های حرفه ای -شرکت ایران شف www.iranchef.com
یکشنبه 23 آبانماه سال 1395 21:10
مشاوره و راه اندازی رستوران و کافی شاپ از صفر تا صد توسط شرکت ایران شف تولیدات صنایع غذا و نوشیدنی معمولا با هدف بر طرف ساختن نیازهای گوناگون مشتریان معرفی می شود . اما این طرز معرفی، در بر گیرنده فرآیند تولید آنها و هم چنین روش توزیع و فروش ، در این صنعت نیست. امروزه این صنعت بیش از پیش گسترده شده است. روزانه 100...
-
چگونه یک رستوران موفق افتتاح کنیم؟ شرکت ایران شف را در گوگل جستجو کنید
یکشنبه 23 آبانماه سال 1395 19:04
مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد توسط شرکت ایران شف اگر رویای شروع یک رستوران موفق برای سالها ذهن شما را درگیر کرده است، شاید وقت آن رسیده است که بنشینید و یک نقشه برای کسب وکار خودتان بکشید. برای کمک به شما در نوشتن نسخه ای برای موفقیت، ما یک راهنمای -چگونه کار را شروع کنیم- تهیه کرده ایم تا مطمئن شویم که شما با...
-
مشاوره و راه اندازی رستوران و کافی شاپ صفر تا صد = ایران شف www.iranchef.com
یکشنبه 23 آبانماه سال 1395 13:28
ورود غیر حرفه ای ها ممنوع راه اندازی رستوران صفر تا صد فکر میکنید که مجموعه شما به چه تخصصی نیاز دارد؟ مهم نیست که خودمان را در چه نقشی مییابیم، کارآفرین، مدیر اجرایی، فردی حرفهای در فروش و بازاریابی؛ در هر صورت ثابت حرکت میکنیم، به اتفاقات واکنش نشان میدهیم، فشار را در اجرا احساس میکنیم و همیشه به نتایج فکر...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد
شنبه 1 آبانماه سال 1395 20:12
راه اندازی و مشاوره رستوران صفر تا صد ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی و آموزش رستوران و کافی شاپ
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد
شنبه 1 آبانماه سال 1395 20:01
رستوران های فست فود، ایتالیایی، ایرانی و فرنگی، دریایی و آشپزخانه های صنعتی کترینگ و سنتی با جدید ترین منو های روز از صفر تا صد فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران 1-برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری 2-طراحی و...
-
دوره تخصصی مدیریت رستوران در دانشگاه برجایا مالزی با همکاری ایران شف88663551
پنجشنبه 11 شهریورماه سال 1395 20:36
چهارشنبه, 13 مرداد,1395 مدیریت رستوران با مدرک معتبر مورد تایید کل کشورهای جهان با همکاری موسسه ایران شف دوره های مدیریت و دپارتمانهای هتلداری مدیریت هتل، رستوران، تالار، کترینگ، غذا و نوشابه، خانه داری هتل، میزبانی و تشریفات همانگونه که استحضار دارید کشور مالزی جزو معدود کشورهایی است که توانسته تحولات عضیمی را در...
-
مدارک لازم جهت اخذ جواز برای کافی شاپ -آبمیوه بستنی
پنجشنبه 11 شهریورماه سال 1395 20:26
مدارک لازم جهت اخذ جواز برای کافی شاپ -آبمیوه بستنی 1395 ایران شف اولین مرکز تخصصی مشاوره ، راه اندازی و آموزشگاه حرفه ای کافی شاپ باریستا در ایران شرایط و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده و اخذ جواز کسب از اتحادیه صنف بستنی آبمیوه و کافی شاپ تهران اتحادیه صنف بستنی آبمیوه و کافی شاپ تهران ، حداقل مساحت برای بستنی 12 متر و...
-
راه اندازی فست فود از صفر تا صد با ایران شف 88663551
سهشنبه 9 شهریورماه سال 1395 18:54
راه اندازی تخصصی فست فود با جدیدترین منوهای روز جهان 95 شرکت مشاوران فردای بهتر آسیا ایران شف www.iranchef.com راه اندازی فست فود حرفه ای مشاوره، طراحی، اجرا، تجهیزات کامل، دکوراسیون، انتخاب اسم، ارائه جدید ترین منو متنوع،آموزش پیتزاها، ساندویچ ها، سسها، پیش غذاها، دسرها،خمیرها، پنیرها،پاستاها،برگرها،نگهداری مواد...
-
راهکار هایی اصولی برای نجات رستوران های درحال شکست - شرکت ایران شف 88663551
سهشنبه 9 شهریورماه سال 1395 18:31
3شنبه, 09 شهریور,1395 شرکت مشاوران فردای بهتر مرکز راه اندازی رستورانها در ایران و خارج از کشور پنج راه برای نجات رستوران درحال شکست در اینجا با پنج راه برای نجات و بازگرداندن دوباره سود به رستوران آشنا شوید. بررسی دقیق وقتی میزان پول کم باشد، شما سعی دارید با همین میزان کم سرمایه و هر آنچه در بانک دارید به نحوی...
-
تماس با شرکت ایران شف 88663551
شنبه 2 مردادماه سال 1395 17:32
-
ده ها دلایل علمی برای نوشیدن قهوه در کافی شاپ های صدف
سهشنبه 10 فروردینماه سال 1395 21:20
ﺳﻪشنبه, 10 فروردین,13 95 کافی شاپ های زنجیره ای صدف با سرو میلیونها فنجان قهوه چهل ساله شد بسیاری از مردم در همهجای جهان قهوه را به عنوان یک نوشیدنی معمول برای طول روز استفاده میکنند. نوشیدنی که مردم را برای طول روز سرحال میآورد. قهوه در واقع از چیزی که شما فکر میکنید، میتواند مفیدتر باشد. قهوه مملو از...
-
ده ها دلایل علمی برای نوشیدن قهوه در کافی شاپ های صدف
سهشنبه 10 فروردینماه سال 1395 21:19
ﺳﻪشنبه, 10 فروردین,1395 کافی شاپ های زنجیره ای صدف با سرو میلیونها فنجان قهوه چهل ساله شد بسیاری از مردم در همهجای جهان قهوه را به عنوان یک نوشیدنی معمول برای طول روز استفاده میکنند. نوشیدنی که مردم را برای طول روز سرحال میآورد. قهوه در واقع از چیزی که شما فکر میکنید، میتواند مفیدتر باشد. قهوه مملو از...
-
آموزش کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف با مدرک معتبر88663551
یکشنبه 2 اسفندماه سال 1394 14:07
آ دوره های تخصصی کافی شاپ گروهی موسسه ایران شف آموزش کافی شاپ باریستا با مدرک معتبر هدف: آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها ، نحوه پذیرائی و نحوه ارائه خدمات در کافی شاپ های تخصصی مطابق با استانداردهای روز جهان سرفصلها : 1- مبانی علم تغذیه و آگاهی در خصوص فواید و مضررات از نظر علم...
-
همایش نقش غذا و رستوران در صنعت گردشگری
پنجشنبه 22 فروردینماه سال 1392 19:24
مرکز پژوهش های گردشگری دانشگاه تهران: دانشجویان کارشناسی ارشد برنامه ریزی گردشگری دانشگاه تهران: گروه توریسم انجمن جامعه شناسی ایران: سخنران و میهمانان همایش: 1- پروفسور جعفریان استاد تغذیه مقیم سوئیس 2-فرهاد زعفری هشجین مدرس دانشگاه و کارشناس هتلداری 3- آقای اسلامی مدرس دانشگاه و رئیس موسسه صبای سحر 4-دکتر گل افرا...
-
استقرار سیستم HACCP و مزایای آن در صنعت مواد غذایی
چهارشنبه 7 فروردینماه سال 1392 14:53
بطورکلی HACCP شامل هفت اصل اساسی و به شرح زیراست : 1 – مشخص نمودن تمامی خطرات بالقوه ، تجزیه وتحلیل خطرات و تعیین اقدامات لازم به منظور پیشگیری . 2 – تعیین نقاط کنترل بحرانی این نقاط شامل کلیه مراحلی از تولید ماده غذائی ، از ماده خام تا محصول نهائی وحتی هنگام فروش به مشتری است که در آن خطراحتمالی می تواند کنترل یا حذف...