-
آشنایی با منو کافی شاپ در ایران و خارج از کشور-مدرسه قهوه ایران شفI.C.A
پنجشنبه 28 فروردینماه سال 1399 01:08
آشنایی با منو کافه ها در ایران و خارج از کشور-مدرسه قهوه اغلب پایهی قهوه ها، اسپرسو است، اما قهوههایی هم هستند که پایهی آنها قهوه سیاه است و با قهوه سازهای دستی درست میشوند. پایهی قهوهای هم که در کافهها سفارش میدهید اغلب قهوه اسپرسو است که با یک قهوه ساز خودکار تولید میشود. ایران شف I.C.A اولین مدرسه قهوه...
-
ایران شف اولین مدرسه قهوه در ایران تاسیس 1376 I.C.Academy
چهارشنبه 27 فروردینماه سال 1399 02:33
مدرسه قهوه ایران شف I.C.A برگزاری دوره باریستا با مدرک معتبر شرکت در دوره آموزش باریستا راه را برای تبدیل شدن به یک باریستای حرفهای هموار کرده و شما را وارد دنیای شگفتانگیز قهوهها میکند؛ بنابراین کافی است با یک تصمیم درست در مسیر رسیدن به هدفهایتان قرار گیرید. مدرسه قهوه ایران شف تاسیس 1376 اولین مرکز آموزش...
-
کتاب کافی شاپ باریستا مورد تایید سازمان فنی حرفه ای کشور منتشر شد
چهارشنبه 27 فروردینماه سال 1399 02:06
کتاب کافی شاپ باریستا تنها منبع آموزشی با کد بین المللی کشور منتشر شد. کتاب کافی شاپ باریستا سازمان فنی حرفه ای کشور منتشرشد. کتاب کافی شاپ باریستا تنها منبع آموزشی در ایران جهت استفاده در کلیه آموزشگهای صنایع غذایی، اساتید، هنرجویان، دانشجویان با کد بین المللی سازمان فنی حرفی کشور 1-1-00-76-5120 منتشر شد. مولف این...
-
دوره باریستا مدیریت کافه و کافی شاپ با مدرک معتبر ایران شف
چهارشنبه 27 فروردینماه سال 1399 01:57
دوره باریستا مدیریت کافه و کافی شاپ با مدرک معتبر دارای امتیاز مهاجرتی و کد رجیستری-ایران شف I.C.A اولین مدرسه قهوه در ایران تاسیس 1376 آموزش باریستا Barista training هدف دوره : آموزش فراگیران با فرآیند تهیه انواع نوشیدنی سرد و گرم همچنین تهیه دسرها، نحوه پذیرائی، نحوه مدیریت و ارائه خدمات در کافی شاپهای تخصصی،...
-
مهاجرت از طریق آشپزی، باریستا مدیریت رستوران به اروپا و کانادا
چهارشنبه 27 فروردینماه سال 1399 01:30
موسسۀ کاریابی بین المللی Iran SOLVED و موسسه ایران شف I.C.A مرکز آموزش دهنده رشته های مورد نیاز و مورد تایید شرکت آلمانی در ایران در میان رشتههای شغلی مورد نیاز در فهرست کشورهای پیشرفته جهان مثل اروپا و کانادا برخی مشاغل خدماتی نظیر آشپزی، سرآشپزی، باریستا، مدیر رستوران و نیروهای تشریفاتی و گارسنی هم وجود دارد که...
-
آیا موفقیت در عرصه رستوران داری به پایان خواهد رسید؟ I.C.A
جمعه 22 فروردینماه سال 1399 02:52
امروزه راه اندازی یک رستوران همراه با ریسک های بسیار زیادی است. براساس تحقیقات بعمل آمده نرخ ورشکستگی رستوران های تازه تاسیس ۹۰درصد است. به این ترتیب مشاهده موفقیت رستوران های نوپا بدل به امری نوپا شده است. به راستی آیا موفقیت در عرصه رستوران داری به پایان خواهد رسید؟ موفقیت بیش از اندازه شاید به مثابه یک چالش لذت بخش...
-
اولین سوگند نامه آشپزی جهان جهت ثبت در یونسکو سازمان ملل در ایران تهیه و تدوین شد
دوشنبه 18 فروردینماه سال 1399 20:00
اولین سوگند نامه آشپزی جهان اکنون که با عنایات و الطاف بیکران الهی دوره آشپزی را با موفقیت به پایان رساندهام و مسئولیت خدمت به خلق را برعهده گرفتهام در پیشگاه کتاب آسمانی به خداوند قادر متعال که دانای آشکار و نهان است، و نامش آرامش دلهای خردمندان و یادش شفای آلام دردمندان، سوگند یاد میکنم که همواره حدود الهی و...
-
دوره های تخصصی باریستا کافی شاپ اولین مدرسه قهوه در ایران تاسیس 1376 تلفن 88663551
یکشنبه 17 فروردینماه سال 1399 22:32
برگزاری دوره های باریستا با مدرک معتبر دارای امتیاز مهاجرتی و کد رجیستری شما هم موقع انتخاب قهوه گیج می شوید و نمی دانید دقیقا هر کدام از اسامی نوشته شده در منوی نوشیدنی ها چه جور قهوه ای است؟ این راهنمای ساده، این اسامی و طرز تهیه هر کدام را به طور خلاصه به شما خواهد گفت تا دیگر در کافه سردرگم نباشید و بهترین انتخاب...
-
موسسه ایران شف مرکز آموزشهای تخصصی دوره های آشپزی ملل, باریستا کافی شاپ, مدیریت رستوران
چهارشنبه 13 فروردینماه سال 1399 21:27
موسسه ایران شف I.C.A اولین فضای آکادمیک در ایران سال 1378 برای ارتقای سطح علمی علاقمندان به صنعت آشپزی, مدیریت رستوران, میزبانی و تشریفت,آموزش باریستا و کافی شاپ با تاسیس اولین آکادمی حرفه ای در حوزه آموزش دپارتمانهای هتلداری, مشاوره و راه اندازی، تجهیز، دکوراسیون رستوران و کافی شاپبا امضا تفاهم نامه های رسمی و قرار...
-
اعزام آشپز-باریستا-گارسن و مدیر رستوران و کترینگ در کشور آلمان:
دوشنبه 11 فروردینماه سال 1399 21:10
شرایط و ضوابط افراد متقاضی نیروی کار مرتبط به رستوران و کترینگ در کشور آلمان: آشپز، باریستا، میزبانی و تشریفات، مدیریت رستوران، از طریق شرکت آلمانی SOL VED GMBH و موسسه ایران شف طرف قرار داد تنها مرکز آموزش دهنده رشته های مورد نظر و تایید کشور آلمان شرایط: حداکثر سن 35 سال داشتن مدرک زبان آلمانی حداقل در سطح B2 داشتن...
-
ایران شف اولین مرکز فوق تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد
چهارشنبه 6 فروردینماه سال 1399 01:26
من همواره بر این اعتقاد بوده و هستم که با توجه به تعدد مراکز گردشگری و جاذبههای فراوان توریستی در کشور عزیزمان و شمار زیاد گردشگران داخلی و رشد روز افزون گردشگران خارجی و افزایش سطح توقعات که مطالبات آنان را از یک هتل سه، چهار یا پنج ستاره داخلی به ستوه بینالمللی و استاندارد ارتقاء داده است، امری است که بایستی مورد...
-
راه اندازی رستورانهای ایتالیایی و فرانسوی با کانسپت های روز دنیا صفر تا صد با شرکت ایران شف
یکشنبه 11 اسفندماه سال 1398 17:30
همیشه در طول تاریخ انسان ها به دنبال جست وجوی خوراکی های هرچه متنوع تر بوده اند. به علاوه هیچ فردی بدون غذا و خوراکی توان ادامه زندگی را نخواهد داشت. شاید شما هم تجربه مواجهه با افراد دارای توانایی بالا در آشپزی را داشته باشید. بسیاری از این افراد همیشه از ضرورت ورودشان به صنعت غذا و فست فود صحبت می کنند. در نگاه نخست...
-
راه اندازی رستوران طبق استانداردهای روز دنیا-ایران شف 88663551-88663644
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 16:06
یکی از لازمه های موفقیت یک بیزینس همانند صنعت رستوران ، برخورداری از مدیریت حرفه ای و با تجربه است که بتواند در هر شرایطی رستوران را به بهترین شکل مدیریت کند.اکثر افراد زمانی که کار خود را شروع می کنند، بر این باور هستند که این کسب و کار، شغل آسانی می باشد و پس از اینکه مدتی از فعالیتشان گذشت مشاهده خواهند کرد که سختی...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد شرکت ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 16:01
اگر چه در زمینه منابع انسانی مطلب و کتاب و مقاله کم نیست، اما همانطور که انتظار میرود (و منطقی هم هست اکثر مطالعات و مقالات مربوط به مدیریت منابع انسانی در حوزه سازمانها و کسب و کارهای متوسط و بزرگ است. و رستورانها و هتلها نادیده گرفته شده است. به همین علت، معمولاً مدیریت منابع انسانی برای کسب و کارهای کوچک، کمتر...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف 88663551-88663644
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 15:52
اقدام مهم جهت رونق بخشیدن به کسب و کار رستورانی استفاده از تبلیغات رستوران است. انجام تبلیغات در هر کسب و کاری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. با انجام تبلیغات صحیح شما می توانید کار خود را رونق بخشید. این مورد برای رستوران ها چه رستوران های ایرانی و چه رستوران های خارجی صدق می کند. اگر شما نیز رستوران دار...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد -ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران88663551-88663644
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 15:46
Chef Farhood Zafari 23 hrs Iran Chef Social Vocation I would like to share with you my opinion on this profession. Asia Better Tomorrow Consulting Co. – Iran Chef Academy believes in a fu ture-oriented change. We believe that a committed qualified employee is able to change the destiny of any organization. We are of...
-
راهاندازی کترینگ و آشپزخانه های صنعتی صفر تا صد-شرکت ایران شف88663551
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 14:58
راهاندازی کترینگ و آشپزخانه های صنعتی صفر تا صد تاسیس کترینگ هم مانند هر کار دیگری نیاز به علاقه و اشتیاق واقعی دارد. انواع غذاهایی که میتوانید بر روی آنها تمرکز کنید شامل این موارد میشود: ناهار و عصرانه، اگر از تهیه ساندویچ، پیتزا، تارت، سالاد و غذاهای دیگری که عموماً در طول روز سرو میشوند لذت میبرید، میتوانید...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد شرکت ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 14:53
راه اندازی رستوران صفر تا صد با داشتن یک طرح کسب و کار روشن و غیر مبهم از ایده رستورانتان، چیزی که برای ساختنش برنامه ریزی می کنید و چیزی که می خواهید بفروشید شروع خواهد شد. طرح کسب و کار یک رستوران مانند راهنما عمل می کند، نقشه توسعه آینده رستوران شماست و ترسیم فنی عملکرد کار شما را نشان می دهد. چیزی که در نگارش طرح...
-
اهمیت طراحی رستوران در جذب مشتری -شرکت ایران شف راه اندازی رستوران 100 تا 0
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 14:50
اهمیت طراحی رستوران در جذب مشتری -شرکت ایران شف راه اندازی رستوران 100 تا 0 فست فودها، رستوران ها ،کافه ها، کافه قنادی ها، فود کورت ها، کافی شاپ ها و مراکز فعال در صنعت غذا و رستوران با استفاده از موقعیت مکانی، قیمت ها و تبلیغات با یکدیگر به رقابت می پردازند در حالی که کمتر از طراحی داخلی در رقابت بهره میبرند. اکثرا...
-
برآورد هزینه رستوران صفر تا صد قبل از راه اندازی با شرکت ایران شف www.iranchef.com
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 14:47
برآورد هزینه رستوران صفر تا صد قبل از راه اندازی با شرکت ایران شف یکی از رایج ترین سوالاتی که در ابتدای راه برای راه اندازی رستوران پیش می آید این است که”هزینه برای باز کردن رستوران چقدر است؟” برآورد هزینه راه اندازی رستوران را نمی توان به صورت قطعی تعیین کرد زیرا اغلب هزینه های عمده برای راه اندازی رستوران محاسبه می...
-
مجموعه راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف I.C.A
شنبه 10 اسفندماه سال 1398 14:41
مجموعه راه اندازی رستوران صفر تا صد -شرکت ایران شف I.C.A راه اندازی رستوران بسیار هیجان انگیز است اما می تواند بسیار مشکل ساز هم باشد . در زمان راه اندازی رستوران باید موارد مختلفی را از جمله نگارش و مهندسی منو ، خرید تجهیزات رستورانی مناسب و استخدام کارکنان مناسب و … را در نظر بگیرید. برای کمک به شما در شروع کار و...
-
فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران -ایران شف www.iranchef.com
دوشنبه 5 اسفندماه سال 1398 15:27
مشاوران فقط تا زمانی که شما بخواهید در کنار شما هستند، مشاوران با توجه به اینکه از بیرون به این امر نگاه میکنند، میتوانند کمک بسیارفراوانی در راهاندازی به شما نمایند و از طرحهای جدید استفاده نمایند فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران...
-
راه اندازی رستوران طبق استانداردهای روز دنیا-ایران شف 88663551-88663644
دوشنبه 30 دیماه سال 1398 17:55
چطور یک رستوران را بدون شکست راهاندازی کنیم؟ در مطلب گذشته « چگونه یک رستوران را بدون شکست راهاندازی کنیم؟» به مباحثی اشاره کردیم که بطور کلی یک مدیر رستوران در آغاز کار خود یا بهتر بگم تا آخر عمر کاری خود در رستوران با آن سر و کار دارد و بسیار حائز اهمیت است. در مطلب پیشرو قصد داریم مباحث بیشتری رو مورد بررسی قرار...
-
مراحل راه اندازی رستوران88663551-88663644 شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی رستوران صفر تا صد www.iranchef.com
دوشنبه 30 دیماه سال 1398 17:49
ایران شف www.iranchef.com همیشه در طول تاریخ انسان ها به دنبال جست وجوی خوراکی های هرچه متنوع تر بوده اند. به علاوه هیچ فردی بدون غذا و خوراکی توان ادامه زندگی را نخواهد داشت. شاید شما هم تجربه مواجهه با افراد دارای توانایی بالا در آشپزی را داشته باشید. بسیاری از این افراد همیشه از ضرورت ورودشان به صنعت غذا و فست فود...
-
راه اندازی فست فود و فود کورت از صفر تا صد-ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی 88663551-88663644
یکشنبه 29 دیماه سال 1398 14:40
راه اندازی فست فود صفر تا صد در این بخش با مشاوره کامل و برآورد هزینه راه اندازی فست فود صفر تا صد در خدمت شما هستیم. کسب و کارهای شکمی، همیشه خوب و پرسود هستند؛ زیرا مردم هر روز باید غذا بخورند. به علاوه شکم گردی و پیدا کردن مزه های جدید، از جمله کارهای لذت بخش محسوب می شود. به همین دلیل، بعد از راه اندازی مغازه های...
-
راه اندازی رستوران طبق استانداردهای روز دنیا-ایران شف 88663551-88663644
یکشنبه 29 دیماه سال 1398 14:31
راه اندازی رستوران صفر تا صد برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاری طراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شما انتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقه طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیا نورپردازی داخلی و خارجی با...
-
راه اندازی رستوران صفر تا صد -ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی رستوران88663551-88663644
دوشنبه 23 دیماه سال 1398 14:12
فرآیند علمی و تخصصی راه اندازی انواع رستوران برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران انتخاب نوع فست فود یا رستوران ،کافی شاپ و بازدید از محل قبل از هرگونه اقدام و سرمایه گذاریطراحی و تعیین اسم آرم واحد صنفی شماانتخاب محل مناسب با توجه به نیاز منطقهطراحی و اجرای دکوراسیون داخلی با جدیدترین متدهای روزدنیانورپردازی...
-
کافی شاپ باریستا موسسه ایران شف با دو مدرک معتبر
شنبه 25 دیماه سال 1395 21:06
دوره های تخصصی مدیریت کافی شاپ باریستا هدف این دوره آموزشی ، آموزش یک نیرو کاملا آماتور و تبدیل او ، به یک نیروی متخصص است. در سرفصل های آموزشی این دوره آموزش کافی شاپ باریستا ، از مدیریت یک واحد کافی شاپ ، مدیریت مالی الی سفارشات یک منو کامل کافی شاپ موجود می باشد. پایان دوره ، دانشجو موظف به ارائه یک نمونه از تمامی...
-
بیست و پنج اصول مهمانداری در صنعت هتل و رستوران با ایران شف
جمعه 10 دیماه سال 1395 14:26
جمعه, 10 دی,1395 شرکت هولدینگ مشاوران فردای بهترآسیا -ایران شف بیست و پنج اصل طلایی زیر در جهت تقدیم خدمات مطلوب به میهمانان ، هتل ها، رستوران ها، تالارهای مراسم و ... با عنوان "اصول طلایی مهمانداری" طراحی شده است تا کمک کند که مهمانداران بتوانند راحت تر و بهتر کار و خدمت کنند. 1) در هنگام قرار گرفتن در کنار...
-
آنچه در باره قهوه اسپرسو کافه صدف باید بدانید
سهشنبه 7 دیماه سال 1395 19:45
آموزش تضمینی مدیریت کافی شاپ باریستا گروهی و انفرادی هر هفته بدون تعطیلی 88663551 Espresso نامی است که ایتالیایی ها برای قهوه اسپرسو در نظر گرفته اند.اسپرسو یک نوع قهوهٔ غلیظ میباشد که در شهر میلان کشور ایتالیا در اوایل قرن ۲۰ ابداع شده است.کاپوچینو،کافه آمریکانو،کافه لاته،کافه موکا و کافه ماکیاتو همگی پایه ای به نام...