ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644

ایران شف- مشاوره و راه اندازی رستوران صفر تا صد88663551

راه اندازی رستوران از صفر تا صد : شرکت ایران شف اولین مرکز تخصصی راه اندازی در ایران88663551-88663644

راه اندازی فست فود و فود کورت از صفر تا صد-ایران شف مرکز تخصصی راه اندازی 88663551-88663644

Image result for restaurant fast food

راه‌ اندازی فست فود صفر تا صد

در این بخش با مشاوره  کامل و برآورد هزینه راه اندازی فست فود صفر تا صد در خدمت شما هستیم.

کسب و کارهای شکمی، همیشه خوب و پرسود هستند؛ زیرا مردم هر روز باید غذا بخورند. به علاوه شکم گردی و پیدا کردن مزه های جدید، از جمله کارهای لذت بخش محسوب می شود. به همین دلیل، بعد از راه اندازی مغازه های فست فود، سرمایه اولیه به صاحب فست فودی بر می گردد و جریان سودآوری آن آغاز می شود. در صورتی که فست فودها، در کارشان خلاقیت به خرج دهند، می توانند خیلی زود به سود برسند.

شاید شما نیز از آن دسته افرادی باشید که به راه اندازی فست فود حرفه ای علاقه دارند؛ در این صورت باید بدانید که وارد حوزه پرسودی خواهید شد. البته قبل از راه اندازی ، باید با هزینه راه اندازی فست فود آشنا باشید تا بتوانید کسب و کار خود را با موفقیت راه اندازی کنید و سود خوبی از این کار به دست آورید.

اگر دوست دارید بدانید که برای راه اندازی فست فود، باید چه هزینه هایی را در نظر بگیرید، قبل از راه اندازی و سرمایه گذاری با ما همراه ما باشید

مراحل فنی و تخصصی راه اندازی فست فود بصورت زیر است

  1. انتخاب نوع فست فود یا رستوران با بودجه شما
  2. تعیین اسم مورد تایید اتحادیه و مراجع ذیصلاح
  3. انتخاب مکان مناسب
  4. طراحی دکوراسیون داخلی با استانداردهای روز جهان
  5. نورپردازی حرفه ای و کم هزینه
  6. انتخاب تجهیزات سخت افزاری
  7. پلان تخصصی آشپزخانه و تهیه دستگاههای مورد نیاز یک بار برای همیشه
  8. تامین مواد اولیه با قیمت مناسب
  9. قیمت گذاری منوی غذایی در فصول مختلف
  10. ارائه جدید ترین دستور العمل های غذایی
  11. تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
  12. تهیه و طراحی چارت سازمانی رستوران
  13. طراحی تابلوهای راهنمایی رستوران
  14. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز
  15. تهیه چک لیست ها و فرم های راه اندازی
  16. تهیه و تدوین استراتژی جامع خدمات رستوران
  17. طراحی علائم و نشانه های رستوران جهت بهره گیری در برنامه های تبلیغاتی
  18. تهیه نرم افزارهای مورد نیاز فروش. خرید و انبار
  19. گزینش و تامین نیروی انسانی
  20. آموزش کارکنان و مدیران با مدرک معتبر
  21. تهیه و تدوین برنامه استراتژیک پنج ساله رستوران
  22. تعیین حقوق پرسنل
  23. تهیه و تدوین سیاست های تشویقی و تنبیهی
  24. تهیه و تدوین شرح وظایف پرسنل
  25. تعیین ساعات کاری و استراحت و سیاستهای مرتبط
  26. بیمه عیدی و مسائل رفاهی کارکنان
  27. طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد
  28. برآورد هزینه های راه اندازی کامل رستوران
  29. تهیه و تدوین برنامه جامع مالی رستوران برای یک سال آینده
  30. تعیین هزینه های ثابت و متغیر ماهیانه رستوران
  31. برنامه حقوق و دستمزد
  32. تعیین قیمت تمام شده غذاها
  33. بودجه بندی برنامه های بازاریابی و تبلیغات
  34. طراحی فرم ها و روش های کنترل و نظارت بر عملکرد پرسنل و مدیریتی
  35. تدوین سیاستهای بهداشت و سلامت رستوران
  36. استانداردسازی و آماده سازی جهت دریافت انواع ایزوها
  37. تدوین استراتژی بهداشت محیط فردی و مواد غذایی
  38. طراحی تابلوهای تبلیغاتی رستوران
  39. ثبت و طراحی لوگو، رستوران
  40. طراحی و چاپ بروشورها، تراکت ها. استندها و غیره
  41. طراحی گرافیکی منوی غذایی رستوران
  42. طراحی صنعتی بسته بندی های مناسب ویژه غذاهای سرد و گرم
  43. طراحی گرافیکی بسته بندی هاجهت سرو غذا و دلیوری
  44. اجرای روشهای تبلیغاتی اثربخش جهت افزایش فروش در فصول مختلف
  45. استانداردسازی کامل مجموعه و صدها آیتم دیگر

جهت اطلاعات بیشتر به وبسایت ایران مراجعه فرمایید.

www.iranchef.com

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد